torsdag 14. januar 2010

Wallstickers

Det er vel ingen hemmelighet at jeg liker å bruke bokstaver eller tekst som en effekt i interiøret hjemme. Om de er laget av hjemmelagde sjablonger, kjøpte sjablonger eller wallstickers er ikke så farlig, så lenge teksten eller motivet griper meg eller føles riktig hjemme hos oss. Uansett blir slike som meg litt ekstra glad når man finner nettsteder som denne; Harmonie Interieure.

Om jeg noen gang får en liten prinsesse, vil jeg bli overrasket hvis denne ikke pryder veggen på pikerommet i en litt dusere farge (jeg synes den gir en minst like fin effekt hvis den ikke synes alt for godt).At denne finnes kan min kjære prise seg ganske lykkelig over, hvis ikke kunne rommet fort endt opp med å se slik ut, og selv jeg innrømmer motvillig at det kunne blitt en ørliten tad for mye:)På lille w sitt rom kunne jeg tenke meg å sette opp denne, slik at vi får dokumentert at den lille mannen vår faktisk vokser. Jeg regner med at veggene på hans rom vil bli hvite, og siden jeg er litt kjedelig når det gjelder farger ville jeg nok valgt denne i lys blå eller beige. Motivet gjør uansett så mye av seg at jeg tror det er greit å velge en litt nedtonet farge!Ellers liker jeg denne, selv om jeg ikke akkurat har noe egnet plass til den akkurat nå - men fin er den!Torsdag! Ukens nest beste dag (i sterk kamp med lørdag og søndag). I morgen venter den beste - vi har med andre ord mye å se frem til:)

Bilder fra Harmonie Interieure og We heart it

8 kommentarer:

 1. Den siden kom jeg over for litt siden og er enig med at det var myyye lekkert der! Det jenterommet var da vel ikke over the top? Hihi.. håper du får jente en dag:) Ha en flott dag! Klem H

  SvarSlett
 2. Jeg fant også den siden for ikke så lenge siden! Falt helt for "Once upon a time...", alfabetet og "Fragile" :D Tror nesten det blir "Fragile" over kjøkkenbenken, har lett etter det de riktige detaljene til den veggen lenge så den står tom uten verken fliser, glassplate eller noe.

  Hadde jentene mine vært yngre ville jeg ikke vært i tvil om å henge opp noe for å dokumentere veksten! Husker godt hvor stas det var med boka oppå hodet og strekene på dørkarmen da jeg selv var barn :)

  Ha en super dag! Gleder meg også til fredag og helg :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei! Fekk ei utfordring frå Kjersti, og heldigvis fann eg slik vegen inn til deg! Eg la meg til som følgjar, berre etter å ha sett headeren din... Nydeleg stemning! Gleder meg til å bli med vidare på reisa di her inne!

  Draumeklem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Hei! Akkurat som hun over meg har skrevet, oppdaget jeg bloggen din gjennom Kjersti:) Alldeles nydelig blogg du har! Så her kommer jeg igjen! Har nok en enklere stil selv, men lar meg stadig oftere inspirere og imponere av det litt romantiske! Kanskje jeg etterhvert havner på en mellomting - moderne stil, men med et personlig preg:)

  SvarSlett
 5. Wallstickers er virkelig dekorativt! Har ett par selv som ligger på lur til jeg får ny leilighet. Kjempe fine disse du har funnet frem. Fant forresten bloggen din nylig, og liker den kjempe godt. Legger deg til på lista mi jeg..

  SvarSlett
 6. hei:)
  nydelig og inspirerende blogg du har.la meg til som følger og la deg til blogglista mi jeg,så jeg finner igjen deg.give away inne hos meg hvis du vil delta.siste frist i kveld:)klem

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg fant siden din via en annen nå - så utrolig mye flott du viser fram! Jeg har lagt meg til som følger, og gleder meg til neste besøk.

  Du er velkommen innom hos meg hvis du har lyst, jeg har en give away gående også.

  Klem

  SvarSlett
 8. Hei, jammen er det koselig å finne andre spennende blogger! Så koselig din var, her var det mye flott lesning, bilder, tips&ideer, linker og mye mere. Imponert!
  Ser du har samme kjærlighet som meg mht til skilt, tekster og bokstaver.

  Hit kommer jeg gjerne tilbake til!
  Nyt dagene.
  Mvh Trude

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)