lørdag 2. januar 2010

Busy bee

Det er litt dårlig med oppdateringer på bloggen min for tiden, men som overskriften sier så er jeg opptatt som en bie for tiden (et uttrykk som forøvrig funker veldig mye bedre på engelsk!) :)

Innen klokken var halv to i dag hadde jeg allerede måkt ut bilen som så og føltes ut som en iglo etter å ha stått stille hele julen, kjørt 30 mil, handlet masse, tatt hudpleie og kjøpt to bursdagspresanger.

Siden jeg følte meg så handlekraftig i dag bestemte jeg meg for å bake litt sammen med lille w da jeg kom hjem. Jeg fant for lenge siden en oppskrift hos Kasparas Regnbue som jeg har hatt veldig lyst til å prøve. Oppskriften er på "Olivenboller fra Krapperuds kafe" og skal visstnok være farlig gode og særdeles avhengighetsskapende...Som tenkt så bakt. Og hvis noen lurer på om de virkelig er avhengighetsskapende så er jo det litt tidlig å si da jeg i så fall akkurat har havnet på olivenbolle-kjøret. Men jeg kan si at jeg bakte 20 olivenboller til kveldens tapas og at det ved siste opptelling bare var 10 igjen. Klarer ikke å bestemme meg for om det er smigrende eller bare flaut:) Riktignok er vi 3 (2 1/2) men litt måtehold burde vel kanskje stått på forsettlisten for 2010 ....Oppskriften finnes Her:)

Ha en deilig lørdag!

1 kommentar:

  1. Åh, de så helt nydelige ut!♥ Ha en fin lørdagskveld! Klem Heidi

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)