søndag 10. januar 2010

Søndag

For en deilig helg! Jeg kan nesten ikke huske sist helg vi ikke hadde planer. Denne helgen har vi kunnet fylle med akkurat det vil ville, og akkurat nå ville vi helst slappe av. Vi har både vært på hyggelig besøk og vært innom noen visninger, men aller mest har vi storkost oss hjemme, puslet, ryddet litt, malt, og spist masse god mat. Dessuten drakk jeg selvfølgelig kakao i dag etter dagens trilletur slik jeg lovet meg selv da vi gikk inn i 2010:)Jeg elsker sollyset vi skjemmes bort med for tiden etter to lange måneder i stummende mørke. Aller mest merker jeg at det er så lyst og lett ute ved at jeg synger. Jeg synger ganske stygt, men det får ikke hjelpe - når jeg er glad så går jeg rundt og småsynger, sånn har det alltid vært. I dag har jeg sunget på "I'm singing in the rain" absolutt hele dagen, og mens M smiler oppgitt når jeg svinser syngende forbi midt i " I'm siiiinging", tror jeg lille w har kost seg veldig. Han danser iallefall ved siden av meg og prøver å gjøre det samme som meg, snakker, peker og ler. Han gjør meg så stolt at jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre, så jeg setter meg som regel bare ned på kne og knusekoser han. Hvis M ser oss kommer han som regel løpende han også - det er mange klønete familieklemmer hos oss for tiden:)I mangel av bedre ideer viser jeg i dag noen detaljer fra soverommet. Jeg liker at det er lyst og lett og ganske stort. Jeg liker ikke at sengen bare er en 1 meter og 50 cm bred, noe vi merker aller best når lille w ligger på tvers mellom M og meg. Denne situasjonen inntreffer forøvrig hver eneste natt fra presis klokken 4. Da ligger lille w veldig lykkelig og fullt utstrakt med hodet inntil mitt, bamsen under armen og føttene pent dandert mellom pappas panne og nese - noen fordeler må man ha som mor:)Jeg liker å ha noen kjoler hengende fremme i rommet. Denne kjolen i silkechiffon var min storefavoritt da jeg var gravid - jeg brukte den sammen med skyhøye stilletter i sølv og følte meg så fin med magen min. Nå henger den mest til pynt, men en gang skal den nok få komme seg ut og lufte seg litt igjen - men ikke enda:)Nå venter en hektisk uke, med mye reising med jobben og dermed litt mindre blogging enn vanlig. Håper alle får en deilig uke med mye sol, litt mindre kuldegrader og mye småsynging!

Stor klem

5 kommentarer:

 1. Hei vennen!

  Det hørtes ut som en helt perfekt helg! Spent på å høre om visningene, noe fint? Ellers elsker jeg soverommet deres og aller mest ordene på veggen *sukk*. Jeg satser på litt mindre kuldegrader allerede på tirsdag slik at lilleputt og jeg kan komme susende:)

  Stor klem fra ei til som er veldig god på knuseklemming av småfolk for tiden - beste som finnes:)

  Og du, som du ser gjorde jeg akkurat hva jeg sa jeg skulle....;)

  SvarSlett
 2. For en deilig helg! Fine bilder av fine ting.. Kjolen var lekker og det kan jeg tenke meg du var i den også!! Lille W gjør altså det samme som EJ han da.. Men nå har jeg snakket med hsøster som vil sende meg til søvnpsykolog, hjelpe meg tenkte jeg og har nå tatt opp kampen.
  Sitter ved siden av henne jeg da til hun sovner igjen synger litt, stryker litt og venter..
  Men det hjelper og det er jeg glad for, for jeg trenger sårt natten min igjen, ingeniøren også:)
  Ønsker deg en god uke!

  God klem Tonje

  SvarSlett
 3. Hei:)

  Så utrolig bra skrevet, og vakre bilder...
  Sitter her og smiler;)
  Og angående barn og nattesøvn; vi har det akkurat sånn som dere....
  Nå er Lukas 16 mnd, og han har vel totalt sovet natten gjennom, 10-15 ganger i løpet av han liv...
  Må nesten alltid hente han inn til oss, og jeg våkner som regel med en liten barnerompe som dekker hele nesa mi, hihi;) Synes det er koselig å ha han i sengen hos oss, men det er klart det er slitsomt...
  Vi er spente hver kveld på hvordan natten skal bli.
  Men men, det går seg vel til det også:)
  Ser at Tonje over her sliter med det samme, så vi får tenke på hverandre:)
  Men hva gjør vi vel ikke for de herlige barna våre...?

  Varm klem fra Kjersti

  SvarSlett
 4. Anders og jeg har for tiden to hunder mellom oss. Vi er jo litt sprø og synes det er kjempekoselig og kaller de småbarna våre. Vi er jo for lengst over tiden med småbarn, nå venter vi bare på å være barnevakt for vårt første barnebarn. Men enn så lenge, det er kos med fir beinte og. Klem tante

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)