torsdag 21. januar 2010

På tur

Hei hei,

For en deilig og veldig veldig lang dag! Kort oppsummering: Våkner delvis død grunnet lite lufttilførsel, da liten gutt som vanlig sover best oppå mammas ansikt (helt vanlig - skjer hver morgen). Stearinlys-frokost med M og lille w (skjer ikke hver morgen - luksus). Helsdagsworkshop med avdelingen (gøy, og med deilig hotell-lunsj). T-bane, flytog, fly, laang taxireise til Stockholm sentrum ( helt ok, liker å reise). Ni-shopping frem til butikkene stenger (gøy - sier seg selv). Sitte i restauranten på hotellet helt alene og lure på om jeg skal spise der (litt stusselig). Bestille mat, vin og sjokolade opp til rommet, logge seg på pc'en og sette seg i sengen under dynen (ikke stusselig i det hele tatt - livet er godt).... og her sitter jeg altså nå.I tillegg til ha møter i hele morgen, hadde jeg planer om å besøke en venninne som bor i Stockholm i kveld. Det er nesten så jeg lurer på hvor langt folk er villig til å gå for å slippe å være vertinne for meg, men hun endte iallefall opp i fødsel i dag. Siden jeg regner med at hun er litt opptatt med jobben med å bringe sitt første barn til verden, og siden jeg er utrolig god av natur, skal jeg spare henne for skyllebøtter om hvor mye jeg hadde gledet meg til denne kvelden. - Iallefall til i morgen!Viser litt bilder fra spisestuen min i kveld .. eller spisekroken om du vil (høres jo så mye flottere ut med spisestue:) Siden jeg nå er selvutnevnt prøve-minimalist, vurderer jeg å bytte ut spisestuemøblementet med et mer rustikt bord og enklere stoler, men jeg er ikke sikker. Vi får finne ny leilighet først, og se hva som passer:)

Nu - til sengs med meg!Tror ikke jeg rekker så mye blogging i morgen, så jeg ønsker deg en fiin fredag og en deilig helg!

Stor klem

2 kommentarer:

 1. Det høres helt vidunderlig ut...Skulle gitt mye for å være der du er nå, da hadde jeg gått bananas på shopping i morgen:) Lumpen av hun venninnen din å bare sette i gang med føding akkurat når du kom da. (håper hun har det fint og får en liten skatt i natt♥). Ha fine dager. Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Høres ut som det ble en helt ok kveld after all..
  Heldige deg, jeg skulle iallefall svingt kortet i dag:)Elsker shopping i stchlm♥
  Håper du får treffe din venninne og babyen i dag da:)
  Fin spisestue!

  God helg.

  Klem Tonje

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)