fredag 22. januar 2010

Kjærlighet

For et mirakel det er å få barn! I dag sitter to av mine aller beste venninner og feirer hvert sitt lille mirakel; en vakker liten jente som kom til verden i natt, og en nydelig liten gutt som har feiret sin aller første bursdag i dag, med krone på hodet og lys på vaffelen:) Jeg er så stolt av de begge, så glad for all gleden de har foran seg, og for all kjærlighet og opplevelser som venter dem.Jeg tror ikke man helt kan skjønne hvor sterkt det føles å møte sitt eget lille barn for første gang, før man opplever det selv. Denne teksten som vi trykket på takkekortene vi sendte ut etter dåpen til lille w, forklarer det dog litt på vei:

Dear little one
We never dreamed you'd be so beautiful...
In all of the times we tried to imagine
every last detail of who you would be,
through all of the nights we spent quietly thinking
of how we would feel
when we first looked at you,
we patiently waited
and silently wondered.
We hoped and we prayed
and we tried to imagine...
but we never dreamed you'd be so beautiful.

Lille w sto fortsatt våken i sengen sin da jeg kom hjem i sted, og det føltes så godt å få kjenne den lille kroppen hans mot min, å få kjenne pusten hans mot nakken min, og få muligheten til å få synge og vugge han i søvn igjen.

Gøy å være på tur, men det er helt klart her jeg hører hjemme:)

(Dagens bilde føltes veeeldig personlig å legge ut, og jeg er ikke helt sikker på om det får lov til å bli, men jeg liker det så godt og det passet til teksten:) M tok bildet en tidlig morgen for noen uker siden, av lille w og meg som lå tett omslynget og sov tungt. Bildet kommer nok til å bli godt å ha når mamma plutselig ikke er viktigst i verden lenger, og klemmene ikke kommer like ofte som før. Da skal jeg ta frem bildet, og huske på disse deilige øyeblikkene, med stor lykke, og sikkert en liten bevrende leppe i ny og ne:)

6 kommentarer:

 1. For et alldeles nydelig innlegg! Og det diktet er så vakkert!
  Det er så sant det du skriver. Det er helt umulig å fatte hvilken kjærlighet man føler til egne barn, før man sitter der med dem i armene.
  Å få barn er det største av alt!

  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Hei lille venn,

  for et nydelig bilde av dere:) Grattis som tante, ble det jente?
  Er innom bloggen din nesten daglig men er ikke så flink til å kommentere, jobber med saken:) Skal snart ha hobbykveld igjen og håper du vil komme, gir deg nærmere beskjed..
  Klem Lene

  SvarSlett
 3. Så vakkert. Ja,barn er verdier i livet. Kos dere. Randi

  SvarSlett
 4. Nydelige lille w og mammaen! En så utrolig god stemning i det bildet:) Vet jo så godt hvor fantastisk det er å ligge akkurat sånn med en varm og god kropp inntil seg. Så heldige vi er som får lov til å være mamma:)

  Håper du har en herlig kveld med lille familien, tenker det er godt å slappe av etter mye farting. Vi gleder oss masse til å se dere i kompisbursdag imorgen!

  God klem

  SvarSlett
 5. Så nydelig dikt! Og bildet passer jo perfekt til det du skriver!

  Klem

  SvarSlett
 6. FOR et vakkert bilde! Jeg elsker hele stemningen og den teksten passer helt fantastisk! Og du? Håper du ikke angrer deg på at du la ut bildet. Jeg tenker ofte på den grensen og her er mine tanker: En blogg som gir noe til en selv og andre, er personlig, men ikke privat. Så er det selvsagt uenighet og individuelle vurderinger hva som er det ene og hva som er det andre. Men jeg synes du er langt innenfor den grensen.♥ Klem H

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)