søndag 31. januar 2010

Kamuflasje

For en ørliten tid tilbake viste nydelige Fru Fly frem sin geniale lekekurv, som hun hevdet kunne skjule, selv for de mest observante av oss, at Brio nettop hadde rulet stuen. Hos oss ruler Brio stort sett alle rom, dog absolutt ikke like kamuflert. Lille w og jeg reiste derfor sporenstreks ut på handletur på fredag, med det hellige formål å skaffe en kurv som kunne forvandle vår leke-bombaderte-stue om til en ryddig, beige oase igjen(!).


Å finne en perfekt leke-kamuflasje-kurv skulle vise seg å ikke være den aller enkleste oppgaven i denne verden. Men etter litt leting, og etter at lillemann hadde gått gjennom en fasinerende forvandling fra liten søt fyr som stabbet ved siden av meg og holdt meg i hånden, til liten sta terrorist som gjorde seg så tung han kunne og hylte som en gris hvis han ikke fikk ommøblere utstillingsvinduene i butikkene, sto det endelig en passende kurv og lyste mot meg. O lykke - tror ikke jeg hadde taklet å reise hjem tomhendt etter de intense og harde bakkekampene mot en liten terrorist med enormt pågangsmot og utholdenhet!

Om kurven forvandlet stuen til en oase er vel kanskje å ta litt i, men beige ruler iallefall stuen igjen, ikke Brio, og mor er lykkelig:)


Nå venter en ny uke og en ny måned. Hui hvor det går - snart er det vår!

Håper du er glad og at uken din blir fin 

9 kommentarer:

 1. Så fint det ble. Den kurven med pleddet i var jo genial :o)

  SvarSlett
 2. Flott korg! Angåande terrorist; er det ikkje fantastisk kor sinte dei kan bli? Sukk... Vi har fireårs trass i heimen... Lurt triks for å skjule fargerike leiker! Her foregår all leik på loftet, for barn har ein tendens til å la det flyte... ;)

  Ha ei flott februarveke!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. SÅ fint det ble! Synes dessuten det er kjempestas at ideene mine "smitter"! Gulvet deres var forresten veldig fint!Digger den beige oasen din:) Klem H

  SvarSlett
 4. Så fin kurv du fant! - Og så koselig du har det i stua! :)

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg husker da E.C. hylte og la seg ned på gulvet i butikken fordi hun ikke fikk en dåpslue i størrelse alt for liten. Etter hvert er det veldig koselige minner.
  Gleder meg over bloggen din, er skuffet hvis det går en dag og du ikke skriver. Klem tante

  SvarSlett
 6. Den var utrolig fin du! Jeg har vært på akkurat den samme runden med en liten terrorist:) Men vi kom hjem uten kurv så snart er det nok ut igjen.

  Er også veldig spent på hvordan det gikk på visninger igår? Ble du forelsket?

  God klem:)

  SvarSlett
 7. Så utrolig fint dere har det i stua deres, skikkelig gjennomført:)
  Her hos oss finnes det også en lignende stor kurv som rommer lekene.
  Det skal synes at man har barn i huset, men det jo deilig å kunne rydde alt bort på en enkel måte når de små har lagt seg:)
  Elsker klesbildene under... Jeg er så svak for gammelrosa at det er ikke sunt engang;)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 8. Å for en fin kurv du fant til å "gjemme" lekene i! Har selv vært på jakt etter en slik en i Oslo uten hell... Vil du fortelle oss hvor du fant denne? :)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for snille tilbakemeldinger! Blir glad:)

  Kurven ble til slutt kjøpt på Skeidar av alle steder:) Fungerer fintfint og stuen er faktisk blitt mye ryddigere fordi lille bare tar ut noen leker ad gangen (enn så lenge:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)