mandag 4. januar 2010

Barnerom

Jeg gleder meg helt vanvittig til å kunne innrede et stort og lyst barnerom til lille w. Et rom med masse hyller med bøker, små møbler, kurver til å oppbevare leker, et mykt gulvteppe og masse fine interiørdetaljer en liten tøffing verdig.
Frem til vi finner en ny leilighet/hus (en umulig oppgave så langt - vi leter og leter) får mini nøye seg med den lille kroken sin som fortsatt bærer preg av å ha blitt innredet til en liten baby. Han ser dog ikke ut til å bry seg nevneverdig om at han sover under en blonde-sengehimmel, og siden jeg synes det er helt greit at mini holder seg liten litt til overlever også sengen .. enn så lenge:)


Så snart vi får litt mer plass å boltre oss på er det to ting som sporentreks skal på plass. Det ene er et nydelig skap fra danske Oliver Furniture som designer nydelige møbler inspirert av den klassiske skandinaviske stilen. Jeg kunne vel i grunn tenke meg stort sett hele varesortimentet deres. Det er med andre ord like greit at de ikke har en nettbutikk (jeg tror ikke de har det - hvis de har det så IKKE si ifra er dere snille:) 


Det andre møbelet som skal på plass er en Juno seng. Fin å sove i for liten mann, enda finere å kikke på for mamma:) Jeg gleder meg vel mer enn den unge håpefulle til denne kommer i hus:)


Med liten plass får man heller fokusere på små detaljer. Denne lille sjarmøren flyttet inn i julen. Jeg har aldri helt forstått forkjærligheten så mange har for Maileg....helt til lille w var så heldig å få denne til jul av en søt liten kompis med veldig god smak:) Det var mildt sagt kjærlighet ved første blikk, og nå lyser den lille pysjkledde opp både rommet og tilværelsen på en hylle ved sengen til sin nye venn.


På samme hylle står skoen jeg tok mine første skritt med. Mamma forsølvet den og ga meg den til konfimasjonen, og jeg synes den er så søt. Den lille skålen fikk lille w til dåpen, og skal som teksten sier benyttes til lørdagsgodt når han er stor nok til det. Et ypperlig tips som dåpsgave forøvrig - jeg ble iallefall superglad! 


Nå skal kvelden nytes!

Kos deg du også :)

2 kommentarer:

 1. Hei:)
  Barnerommet kommer til å bli kjempefint, helt min smak:)
  Både sengen og helt lik Maileg kanin har min lille pjokk også:)
  Det er fortsatt en del som står igjen her også, håper å få rommmet klart i løpet av vinteren...
  Gled deg, det er kjempemorsomt med gutterom:)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Fant den flotte bloggen din og følger deg gjerne videre. Velkommen inn til meg også!

  Å lage barnerom er så morsomt, og av bildene du viser her så tenker jeg det blir fint!

  Hilsen
  Anette Willemine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)