mandag 4. juni 2012

Juni

Da er jammen sommeren i gang. Iallefall i følge kalenderen. Stakkars juni. For et forventningspress! Er det fint vær i mars eller april går vi mann av huse og er klin lykkelige alle sammen. Dårlig vær godtas ikke bare, det forventes nesten. I juni derimot blir vi litt smågretne når finværet uteblir. Selv jeg kjenner litt forventningspress. På våren virker jo sommeren evig lang, mens nå som den liksom skal være her husker vi hvor fort september kommer og desperasjonen sprer seg etter å få fylt opp energi- og D-vitaminlagrene innen den tid. Stakkars juni - ansvaret må jo mildt sagt føles tyngende!

Men for all del - juni har vært ganske topp så langt selv om buksene er på igjen. Ikke lett å være gretten når man våkner opp til smil fra denne lille bollen hver morgen.


Man glemmer forresten fort. Glemt hadde jeg iallefall hvor utrolig fort de små vokser. Lillemor er enda ikke 2 måneder men er allerede stiv i kroppen og smilende og nysgjerrig på livet. Så jeg bare nyter. Jeg nyter babyen min, og jeg nyter det å endelig ha masse tid til å møte de fantastisk fine vennene mine. Fineste Silia holdt oss med selskap hele lørdag, og da rasket jeg sammen denne lunsjretten med SALMA som virkelig anbefales. Veldig godt og mye morsommere å servere enn de ulike salatvariantene jeg gjerne ender opp med. Oppskrift finnes her.Nå skal vi ut å trille i solen. Nyt mandagen - og juni!

7 kommentarer:

 1. Så nyyydeleg prinsesse! Har ei veninne som akkurat fekk baby, i går tenkjer eg. Ho er snart to mnd... Tida går så fort. Du må NYTE kvart sekund med gullet ditt! Når det er sagt, NYT eg tida med mine to på 12 og 7. Det er pluss ved alle aldrar på desse borna våre ;) Så det er berre å glede seg stort til åra som kjem med dine to!

  Retten såg himmelsk ut, kanskje eg skulle prøve å lage?

  Kos deg i veka som kjem!

  klem,
  e :)

  SvarSlett
 2. Nydelig prinsesse! Faktisk Ikke helt ulik mi lille frøken;)

  SvarSlett
 3. Å, jeg måååå bare spørre... det katte-trekket på stelleplassen under her... Hvor er det fra?! Elsker det! :) Venter på liten jente i begynnelsen av juli!

  SvarSlett
 4. For ei skjønn lita jente du har. Åh, som jeg savner den tiden der, selv om en ettåring helt klart har sin sjarm han også ;)

  Fine bilder fra instagram forresten. Anbefaler deg å punge ut for en iPhone jeg. Ja, den koster men det er en fabelaktig telefon og jeg elsker min. Er det mulig å følge deg på instagram? Vil du i tilfelle søke meg opp så jeg finner deg? Brukernavnet mitt er fjellrosa81 :)

  Håper du får en fortsatt fin uke sammen med de fine lille tassene dine :)

  SvarSlett
 5. Herlighet så skjønn hun er!! *smelt* Tiden går så altfor fort, min lille er 10 mnd allerede... forstår ikke hvor tiden ble av..

  Fin kveld til deg

  Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk for gode kommentarer jenter. Gjør meg glad:)

  Åshild, trekket på stellematten er ganske enkelt et stort håndklet/teppe som er kjøpt på Monochico i Lillestrøm. De har det ikkke inne lenger nå, men merket på teppet er Mim-Pi og kan sikkert finnes andre steder. Deres hjemmeside er mim-pi.com. Håper du finner det - jeg elsker mitt:)

  Klem A

  SvarSlett
 7. Lille Bolle er bare knusbedårende! Og bedårende vil hun fortsatt være selv om årene går, men årene går jo så fort, så for å henge med i svingene må man gjøre som du, nyte tiden og øyeblikkene..!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)