søndag 20. februar 2011

Girly

Mange lager stilleben av ting de liker. Vel, jeg liker sko og vesker! Og jeg synes i grunn det er litt trist at de skal tilbringe mestparten av sitt liv gjemt bort i et av mine mørke og hvem vet, kanskje veldig skumle klesskap sett innenfra.


Nå bytter yndlingstingene mine demokratisk på å få stå fremme og vise seg litt frem på soverommet. Mye hyggeligere for meg, og helt sikkert myye hyggeligere for dem også!


At M stirrer noe forundret ned på utstillingen min hver gang han entrer rommet kan jeg leve med. Han har ikke sagt noe enda:)

(Note to self: Passe på å forbli gift med den mannen til evig tid!!)

5 kommentarer:

 1. hi,hi... herlig!!!

  nyt dagen

  klem beate

  SvarSlett
 2. He he, ta vare på ham. :)
  Har selv en knaggrekke på soverommet der favorittplaggene, veskene og smykkene får "lufte" seg litt. Veldig dekorativt.
  Ha en god søndag.
  Klem Hanne Mette

  SvarSlett
 3. Jeg har faktisk intet mindre enn TO knagger på soverommet selv jeg som er hengt opp kun til utstilling av et par kjoler, noen vesker og smykker. Jeg har riktig nok ikke utdypet til samboeren at det henger der for estetikkens skyld så jeg er litt spent på hvordan jeg skal løse det den dagen det henger et par jeans eller en morgekåpe på en av knaggene *lol*

  Ha en fin søndag med dine kjære søte du :)

  SvarSlett
 4. Du må holde på den mannen ja :) Nydelig stilleben. Jeg skal også holde på mannen min som sier det er helt ok med Chanel og Mulberry for jeg bruker de jo så mye :) Det er som musikk i mine ører. Når hallen vår er ferdig skal jeg la en del få henge fremme.
  Nå skal jeg titte litt mer rundt på bloggen din :)
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 5. Flotte sko, kjole og ikke minst vesker du har! Hadde sagt ja takk til alt sammen :-) Har selv en knagg på soveromsdøra hvor det alltid henger noen klær til utstilling - uten at mannen min sier noe. Hi hi - vi må ta vare på våre snille menn :-) Ha en fin kveld.
  PS. Bildene i innlegget under er forresten veldig fine. Det øverste til høyre er ett av mine favoorittbilder som jeg også har i "inspirasjonsmappen" min :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)