tirsdag 3. november 2009

Støvler

En liten betraktning jeg har notert meg etter å ha fulgt en god del blogger, er hvordan man lett kan skille en interiør-blogger fra en moteblogger på støvlene...

Ifølge mine betraktninger er du tilsynelatende ikke fullt ut interiørblogger før du har et par Ilse Jacobsen støvler som matcher interiøret i gangen din..



.. For motebloggerne er det derimot Hunter-støvler som gjelder; kanskje ikke så rart når moteikoner som Ashley Olsen og Kate Moss stadig ses med de britiske jaktstøvlene på bena.



Som en litt mer ullen "skriver-litt-om alt-(fordi-jeg-ikke-er-spesielt-god-på-en-spesifikk-ting)-blogger" hadde jeg i det minste luksusen i å kunne velge støvler helt etter eget ønske, og da Ilse-støvlene er litt for brede i skaftet var jo valget enkelt. Helt upåvirket er jeg vel kanskje ikke, for selv om valget falt på Hunter matcher støvlene på mystisk vis interiøret i gangen svært godt..:)



Rett etter att jeg hadde kjøpt støvlene i en butikk på Majorstuen og tatt de i bruk, fant jeg de samme støvlene til halve prisen på denne nettsiden. Jeg har bestilt Hunters fleecesokker herfra, og de leverer raskt og kostnadsfritt til Norge. Anbefales på det sterkeste hvis noen skal kjøpe Hunter-produkter.

God tirsdag:)

1 kommentar:

  1. Jeg stemmer helt klart på Hunter! Kjøpte mine på det samme nettstedet og det kan absolutt anbefales:)

    Ha en fin dag lille venn, og så gleder jeg meg til vi sees ikveld!

    Klem :o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)