søndag 22. november 2009

Søndagskos

I dag feires det bursdag i den lille familien vår, og da må det så klart bakes. M ble som seg hør og bør vekket til nybakte rundstykker i dag, og med rørte jordbær ved siden av spiste vi oss litt uvelle alle tre:)
Jeg prøvde Sminesets nydelige oppskrift på dinner rolls og rundstykkene ble virkelig supergode (om jeg får si det selv:). Oppskriften finner du ved å skrolle litt ned på denne siden. Den eneste lille personlige vrien jeg la til var å toppe rundstykkene med litt smør og sesamfrø. En glitrende ide tenker sikkert du... vel det var ikke det. Frøene falt skjelvende av rundstykkene bare man så litt strengt på de, så nå ligger det sesamfrø stort sett rundt i hele leiligheten *holde seg til oppskriften fra nå av* :)Vi var på IKEA i går, og jeg er nå i full gang med å pimpe varene jeg kjøpte. Det sprayes og surres inn i bånd og det stikkes in granbar både her og der. Får lage en liten "pimt my IKEA-tråd" snart:)

Tror forresten jeg må fjerne forrige innlegg om lille w. Jeg trodde jeg skulle være komfortabel med å ha et såpass uskyldig bilde av han på bloggen, men jeg kjenner jeg synes det er litt ekkelt...tenk om noen kommer og tar han.....mammanevroser:)

Ha en nydelig søndag

2 kommentarer:

 1. Det så godt ut :)
  Her har det gått i boller i dag.
  Nå ligger jeg under teppet og ser på designerspirene.
  Vet du, jeg tok turen til Covent Garden i går. Men vi skulle uansett til Alna, så det var like i nærheten.
  Var farlig stille der, så jeg sjekket invitasjonen en gang til. Hehe.. Godt jeg ikke kom langveis fra :)
  Jeg er heller ikke helt komfortabel med privatbilder på bloggen min. Tror ikke jeg har noen av meg selv.
  Har til og med vanskeligheter med å legge ut bilder av hunden min. Hehe...
  Fortsatt god søndag til deg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Hyggelig at du likte dem og bare kos at du sprer budskapet videre. De er VIRKELIG gode! ;-) Ha en super søndag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)