lørdag 14. november 2009

Spania

Det er ikke mer enn 3 uker siden vi kom hjem fra fantastiske lille Mijas, men det føles som ett annet (og langt varmere) liv. Som vi koste oss!

Vakre lille Ronda er et must når man besøker Andalucia. Byen er en av Spanias eldste og regnes som tyrefektingens vugge. Byen blir delt i to av den 120 meter høye kløften El Tajo og utsikten fra kløften over de andalusiske sletter er spetaktulær. Vi har kjørt til Ronda flere ganger og jeg blir like bergtatt hver gang!Hver kveld etter at solen hadde gått ned hørte vi en mystisk tutelyd fra bakhagen. Etter noen dager med fantasifull gjetting på hvem eieren av tutelyden kunne være, tok vi en kveld mot til oss og lusket oss forsiktig i retning lyden. I bakhagen stod det en diger påfugl og tutet som om det var det siste den skulle gjøre. Den var så søt, og jammen tror jeg ikke den likte oss litt også. Påfuglen fulgte iallefall etter oss ned i hagen og bosatte seg der resten av ferien. Jeg tuller ikke; vi lå ved poolen...og påfuglen sto ved poolen - Vi gikk tur i hagen...og påfuglen gikk tur han også. Søt fyr altså!Vi tok taubanen opp på en av de høye fjellene som ligger i kjede mellom Malaga og Marbella og nøt den fantastiske utsikten, og på kveldene satt vi foran utepeisen og drakk Cava og spiste Manchego og Serrano-skinke.


Vi gikk gjennom utallige små trange gater og fant bortgjemte restauranter...... og vi tok klønete romantiske kjærestebilder av oss selv i mangel av en bedre fotograf:)Vi gikk turer i vakre landskap og nøt solen langs Marbellas strandpromenade etter deilige dager på stranden ..


.. og vi forelsket oss i hver eneste en av de små hvite landsbyene som karrer seg fast i de bratte fjellsidene.

Å som jeg lengter tilbake!

1 kommentar:

  1. Flott blogg, underholdene og insprirerende! Veldig enig i at Spania er flott altsá! ;-)

    Yngvild

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)