mandag 30. november 2009

Lys

Jeg tror jeg kan si at jeg er over gjennomsnittet opptatt av levende lys - kanskje ikke i forhold til andre bloggere, men helt klart i forhold til den jevne mann i gata. Jeg elsker disse mørke novemberkveldene som innbyr til kos i armkroken til kjæresten, rødvin, bena opp i sofaen og masse masse levende lys.



På lørdag var jeg innom lagersalget til Covent Garden som jeg tipset om i forrige uke. De hadde så fantastisk mye fint at jeg måtte en tur innom i går også:) Jeg plukket blant annet med meg den digre lykten man ser på bildet over. Jeg har lenge ønsket meg en slik lykt, men jeg synes de foreløpig har vært litt vel dyre. Prisnivået på et lagersalg hjelper dog betydelig, og denne stod formelig og ropte på meg da jeg kom inn. Å så glad jeg var da jeg tuslet ut med den under armen. Nå står den og lyser opp tilværelsen til både den gamle kassen jeg er så glad i på balkongen og til meg selv som stadig må bortom vinduet for å kikke ut på den hyggelige balkong-stemningen :)



Det er ikke veldig mye pynt som har fått lov til å komme inn i stuen enda men det er heller ikke mye som skal til. Det er helt utrolig hvor mye lysere og varmere stuen føles med noen lysslynger her og der og en stjerne i vinduet.



Nu - tilbake til armkroken:)




Ha en fin mandag kveld!

2 kommentarer:

  1. Så fin. Tror du de har mye fint ut i uken også? Eller er godsakene borte?
    Jeg vil ta men en tur. Vet bare ikke når jeg får tid.
    Og jeg som var der forrige lørdag og greier... HAHAH.
    Nyt høstmørket.
    Klem ;)

    SvarSlett
  2. Hehe - Litt vel tidlig ute kanskje, men det var jo min skyld *flau*:) Jeg må innrømme at jeg ikke aner hvor mye varer de har igjen, men hvis du får tid til å stikke innom ville jeg vært der i det de åpner klokken 17.00. Da jeg var der på lørdag var hyllene nesten tomme, men jeg fikk beskjed om at det var masse igjen på lager. Da de åpnet på søndag var det nesten ikke folk der og helt fulle hyller - var som å sende et barn inn i en godtebutikk:)

    Stor klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)