tirsdag 27. oktober 2009

Bokanbefaling SATC

Tenk at denne boken finnes...



 .... og at ingen har fortalt meg om den før!



Man kan si hva man vil om moten i SATC-filmen. Noe var fantastisk men mye var rart. I serien derimot synes jeg den ene episoden overgitt den andre hva gjaldt både fashion og handling. Det er ikke få kvelder jeg har tilbragt i sofakroken med DVD-samlingen i den rosa skoesken, og flere skal det helt sikkert bli:) 



 "Sex and the city - Kiss and tell" er ikke mindre enn en oppsummering av alle de 6 sesongene i bokform. Alle store fashionøyeblikk, alle legendariske sitater, alle kjente og ukjente bilder og bakgrunnsmateriale er med..



.. Og for de som er mer interessert i interiør enn i mote er det selvfølgelig masse bilder fra jentenes 4 leiligheter i forskjellige stilarter også.



I love!



Nu skal det leses:) Hvis noe ønsker å kjøpe boken kan dette gjøres Her

1 kommentar:

  1. Her sitter jeg å griner når jeg leser utdrag fra talen din.. noe så utrolig koselig!! sukk.. jag hadde skreket på meg ett gigantisk migrene anfall ( selvom jeg ikke har det engang) hvis jeg noengang hadde giftet meg.. hyler bare jeg ser en brud i en bil.. Spennende med boken.. jeg har STOR tro på å være positiv.. jeg prøver å være det, og ting skjer.. jeg lover deg.. når secrets er lest, så er det rett på sex and the city boken her ser jeg.. har jo bare sett filmen over 20 ganger så greit å variere litt.. ønsker deg en riktig fin dag..

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)