mandag 15. august 2011

Stor

Det finne mange merkedager for en liten gutt. Når man får sin første kjæreste for eksempel, når man slutter med bleie, eller når man bytter ut den lille sengen med en stor en. Lille w har opplevd alle denne sommeren. Lille store fine gutten min.


Vi valgte å kjøpe en skuvseng fra Skeidar og er superfornøyde med kjøpet. Vi har fjernet rekkverket fordi det i følge mini bare var babyer som brukte denne, og har trukket sengen ut til 3/4 av størrelsen. Han kan med andre ord fint vokse litt til. I mellomtiden kan mor glede seg over at lillegutt ikke er helt stor enda. Ihverfall ikke mer enn 3/4..


God mandag:)

8 kommentarer:

 1. Hei! Så fin seng! Vi er også på jakt etter stooor seng til storebror. Har en litt trang uttrekksseng (gammel...) og har lyst å beholde stilen, så denne kan nok være perfekt. Han har et flott rom! :) Likte han Cars II forresten?? Ha en fin dag. Klem.

  SvarSlett
 2. Så koselig. Her kommer han nok til å sove godt :o)

  SvarSlett
 3. Det kan han da kun blive glad for - en rigig hyggekrog.

  SvarSlett
 4. Så fin den var!! Vi bør vurdere å skifte senga til snuppa snart, hun ligger i en skuvseng.. men nå har hun fått lillesøster som skal arve denne. Takk for tips!

  Klem

  SvarSlett
 5. Stor stas! Veldig fin seng han har fått. Vi burde nok også kaste ut sprinkelsengen snart, men nå har han akkurat begynt å sove rundt og da er jeg litt redd for å gjøre noen forandringer i det hele tatt... ;)
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 6. For en fin, smart, søt og tøff blogg du har! Det er så spennende å følge deg :-)

  SvarSlett
 7. Hei! Var innom her i går, men kommentaren min er visst borte? Hmmm... Vel, eg skreiv at eg synes senga var veldig flott til ein liten stor gut! Vakkert rom! Lampane du spør om, er frå Bloomingville. Eg likar dei veldig godt. Vurderer å kjøpe ein til og ha på den "nye" hagestova.

  Håper kvelden din er fin!
  Klem,
  E :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)