onsdag 17. august 2011

Stockholm

Fy søren så glad man blir når man får sånne fine kommentarer som jeg har fått i det siste. Fra både de jeg "kjenner" og fra anonyme. Dere vet hvem dere er. Jeg vet ikke hvem dere er. Men tusen takk:)

Jeg er i Stockholm. Masse og lange møter, men jeg klager ikke. De to siste timene er nemlig tilbrakt inne på NK. Dyrt å reise med jobben altså!

Dette er forøvrig et innlegg som bærer sørgelig preg av 'løpe innom bloggen før jeg løper videre ut på middag-fakter'. Men jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Da må jeg nemlig få tatt bilder av den nye hyllen jeg har snekret. Den ble fin ( i all beskjedenhet:) Enn så lenge - her er noen smakebiter fra det vakre huset til arkitekten Gus Wusteman og stylisten Aliya Knightly i Zurich. Herlig lyst og lekkert, og jeg setter Egget fra Arne Jacobsen opp på ønskelisten min. Den også...Fiiin onsdag!

3 kommentarer:

  1. this is soo beautiful! hughs Anja

    SvarSlett
  2. stockholm skal visstnok være ett kjekt sted for oss som liker å shoppe. Sist jeg var i Stockholm var med jobben, men da ble turen lagt til Sankt Hans, og da er jo alt stengt. Litt kjedelig var det. Det er ett fantastisk hjem du viser, så lyst og lekkert

    SvarSlett
  3. Hei, Stockholm er da ikke verste plassen å være på. Mye fine steder å se, spesielt i "gamlastan" og mye fint å shoppe. Men det begrenser seg vel kansje med utflukter på jobb reise:-) Flotte bilder fra et flott hjem i bloggen din. Og enig med deg, en sånn stol skulle jeg også gjerne hatt:-)Ønsker deg en flott helg. Hilsen Lilli

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)