lørdag 13. august 2011

Baking, NY og Tiger

Jeg elsker lørdager! Spesielt slike som denne. En lørdag uten særlige planer slik at man kan fylle den med hva man vil. Så langt har denne lørdagen stort sett bare blitt fylt med mat. En god frokost først og så kokkelering av hjemmelaget is og en Pavlova-bunn etterpå. Kaken som jeg laget som resultat av å sitte igjen med en haug med eggehvitter etter dagens is-laging, planlegger jeg å overraske M med til dessert i kveld. Ser selvfølgelig for meg at han overrumplet vil smile strålende lykkelig og uttrykke (med intensitet og lidenskap) hvor utrolig lur han var som valgte akkurat meg som livsledsager. Ahh, det kommer til å bli fint!

Men for all del, jeg liker ikke bare planløse dager. Jeg må jo ikke glemme at jeg i følge mine venner er verdens største planleggingsmoster (de sier monster, men jeg er sikker på at de mener moster). Jeg ELSKER å planlegge!


Akkurat nå planlegger jeg med enorm glede den nært forestående NY-turen som venter M og meg. Høstens lille gulrot og vår første tur sammen uten barn på flere år. Jeg har lengtet tilbake som en gal siden vi var der sist, og nå er ventetiden endelig snart over. Har selvfølgelig allerede laget detaljert shoppingoversikt over alle godbitene vi må få med sortert etter bydel, og har allerede bestilt bord på Pastis og Tao slik at vi er sikret noen hyggelige matopplevelser og ventende bord. For meg er planleggingen og det å glede seg helt klart halve moroa.


Og apropo shopping. Visningen fra Tiger under Stockholm Fashion week så heelt Fantastisk ut! Begynner å spare til kjolen på bildet under i dag!

Bilde lånt av Frida Fahrman

Så tilbake til realiteten. Nå venter Lille ws første kino-opplevelse. Cars II selvfølgelig. Og jeg er ikke så kul. Jeg gleder meg nemlig litt:) Da vet du at du virkelig har blitt mamma!

Ha en herlig lørdag!


2 kommentarer:

  1. Fant bloggen din ved en tilfeldighet og wow! så glad jeg er for at jeg snublet over den! Vakre bilder og fine tekster.. Kommer gjerne innom igjen :-) Vi har også NY-planer denne høsten, men har ikke kommet så langt som du har i planleggingen. Har du tips til sted å bo, kanskje....? :-)

    SvarSlett
  2. Har fulgt bloggen din over en god stund & det er alltid herlig når du kommer med nytt innlegg! Vi skal også til NYC denne høsten - skal love deg at planleggingen er godt i gang ;). Du vil ikke lage et blogg innlegg om dine to-do-tips da?!
    Den du lagde etter Berlin turen var helt super, en venninne av meg fulgte den i våres!

    Klem L

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)