fredag 19. august 2011

Fredag og humørinnredning

Det er rart i hvor stor grad været påvirker hva man ønsker å ha rundt seg og hvordan man ønsker å innrede. (Eller 'man' er kanskje feil. Tenk om det bare er meg?)
På tirsdag da jeg innredet den nye hyllen min for første gang skinte solen og jeg var i sommerstemning. Det gikk jo som det måtte gå - roooosa!

¨

I dag er det mer høstlig ute, regnet strier ned, og jeg er selvfølgelig i gang med å ominnrede allerede. Jeg bytter ut det rosa med sort hvitt, blomstene med kongler og skinn, og gull med sølv (av en eller annen grunn).


Ser for meg å ha masse lysestaker på den når det mørkner ute - og kanskje pepperkakehuset når vi nærmer oss jul. Enkle gleder, jeg vet. Tenk at man kan bli så glad av noen gamle små kasser med hjul på!


Nå bærer det av sted til Grebbestad. Det er faktisk lovet sol og sommervarme og bikinien er pakket selv om jeg hadde et svært skeptisk uttrykk i ansiktet da jeg dyttet den ned i bagen. Men hvem vet - kanskje er hyllen rosa igjen på mandag?

God helg!

4 kommentarer:

  1. Kjempefint!! Jeg la også merke til sort/hvitt-bildet du har på veggen til høyre, det ser utrolig fint ut, minner meg om Per Fronts kunst.

    SvarSlett
  2. Vilken fin blogg du har, hittade precis hit. Härliga bilder!

    //Johanna

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)