onsdag 3. november 2010

Kjøkken og Helsinki

God kveld fra Finland. Etter en laaang dag sitter jeg omsider godt plassert i sengen på et lite hotellrom i Helsinki med laptopen på fanget. Herlig å ta av de høye helene, samle håret i en tott, og ikke gjøre noe annet enn å spise sjokolade i morgenkåpen etter en innholdsrik dag med møter og foredrag.

I mangel av bedre forslag viser jeg litt bilder fra kjøkkenet i kveld. Kjøkkenet er vel det eneste rommet i huset vi ikke har gjort noe med etter at vi flyttet inn (bortsett fra å slipe og hvitolje gulvet). Planen er å male flisene over benken hvite, skifte skapknotter, og slipe og male benkeplaten med drivvedbeis. Gud vet om det er en god ide. Time will tell:)


Som mange andre liker jeg også å samle noen av tingene vi bruker aller mest på kjøkkenet i en liten trekasse. Synes det ser så mye ryddigere ut enn når alt står hver for seg. Man kan selvfølgelig gjemme alt bort i skap, men så er det så hyggelig og litt hjemmekoselig med litt stæsj på benken også. Jeg kjenner jeg er veldig for litt organisert rot:)


Den gamle kjøkkenhyllen har fått nye fine porselensknotter fra Dorothea og så mye tøffere ut med en gang.


Og mor har bakt verdens beste og sunneste rundstykkene til Lille ws lunsjboks for å bøte på den dårlige samvittigheten for å måtte dra på en ny jobbreise. Det er bare en natt borte da. Og rundstykkene er virkelig gode (viktig å trøste seg selv). Jeg pleier å lage store porsjoner og fryser ned de fleste rundstykkene. På den måten har vi "nybakte" rundstykker til hver helgefrokost (de smaker faktisk som om de er nybakte etter et minutts tining i mikroen og 3 minutter i varmluftsovnen) og jeg kan føle meg som superkone/supermamma et lite øyeblikk:) Oppskriften fant jeg selvfølgelig her.


Nå til sengs. Her i Finland er jo klokken snart 23 og jeg har absolutt ikke tenkt til å la sjansen til å få en ekstra time på øyet gå fra meg:) I morgen venter flere møter og litt tid til shopping. Jeg kjørte nemlig forbi en hel gate isted med nesten bare herlige interiørbutikker. Jeg så både en egen Kartell butikk, en House Doctor butikk og selvfølgelig Marimekko og Iittalas hovedbutikker. Hurra:)

God natt!

1 kommentar:

  1. Fint kjøkken, er også helt enig at organisert rot er koselig. Håper jobbturen har gått bra.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)