mandag 8. november 2010

Fly me to the Moon..

.. And let me play among the stars
Let me see what spring is like
On jupiter and mars
In other words, hold my hand
In other words, baby kiss me


Fill my heart with song
Let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you


Dumdidum.. Jeg klarte ikke å stoppe. Skulle bare skrive "Fly me to the moon", og det gikk jo som det alltid gjør. Nynning gikk til småsynging, småsynging gikk til gauling, og nå har jeg allerede rukket å synge gjennom det jeg kan av sangen en 7-8 ganger av full hals. Skjer hver gang:) Gjør meg glad!! 


Jeg husker jeg la merke til denne gode lille luftballongen jeg håper skal ta meg til månen, hos herlige Fjellrosa & livet under stjernene for lenge siden. Men så har jeg glemt den litt. Er jo så mye annet å tenke på.
På torsdag tuslet jeg derimot gjennom Helsinkis gater og lurte på hva i all verden jeg skulle kjøpe med meg hjem til lillegutt. Og da hang den der plutselig. Midt i et butikkvindu. Rett ved siden av meg. Jeg var inne i butikken i løpet av et brøkdels sekund, og ikke mange sekundene etter stod jeg svært fornøyd på det samme fortauet. Denne gangen med en nydelig liten luftballong under armen. Glad!


Nå henger den pent i vinduet til Lille w og gjør meg glad når jeg kommer hjem fra jobb, og glad når jeg titter inn på gutterommet. Og så får den meg til å synge. Og da er jeg jo litt på vei til månen allerede (Tilhørerne derimot er sannsynligvis på vei et helt annet sted, men det er en helt annen historie:)

God mandag!

14 kommentarer:

 1. Vakker! Og sangen er jo heilt nydeleg! Og du; no merkar eg at den nok blir i mitt hovud resten av dagen... :) Hadde den i orgelboka mi når eg gjekk på kurs for leeenge sidan... :)

  Ha ei flott veke!
  Klem E

  SvarSlett
 2. så fin den var :) jeg har akkurat kjøpt slike til min lille prins også.. en i blå i medium str og en liten i grønn! men må si at fargen på din var veldig mye finere!!! :) Jeg kjøpte mine hos Fru Rosaslandhandel - nettbutikk :)

  kjempefine bilder fra ett flott rom!

  ha en kjempefin dag :)

  klem/Lisa

  SvarSlett
 3. Nydelig ballong!

  Så hyggelig at du likte hjertene i hviit jul :) Om dere lager hjerter i jenteklubben hadde det vært morsomt om dere tar noen bilder av resultatet. Det vil jeg gjerne se :)
  Lykke til og kos dere.
  Hilsen Lena | Konfettiform (i hviit jul)

  SvarSlett
 4. Å nå måtte jeg le for ballongene mine la jeg faktisk igjen i trøndelag da jeg flytta oppover. Jeg skulle jo ikke planlegge barnerom på en stund jeg *lol* Ja, disse kommer definitivt til sin rett nå som babytassen i magen viste seg å være en liten gutt og etter disse bildene gleder jeg meg desto mer til å få de opp. Fiiiine bilder og så artig at du fant en. Det er jo akkurat slik det er, plutselig finner man noe man har sett og ønsket seg lenge :)

  SvarSlett
 5. Jeg må alltid smile når jeg leser innleggene dine:) De er så varme og koselige!
  Kjempesøt ballong! La merke til den på en nettbutikk for lenge siden. Men så er den blitt glemt:) Nå skal jeg jammen holde øynene oppe igjen, i tilfelle den dukker opp:) Hadde gjort seg på et av barnerommene!

  Og du, morsomt med sinkhusene!
  Jeg har det på akkurat samme måte:)

  Ha en fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Åh, den er så fiiin! Jeg husker også så godt å ha sett denne inne hos "Fjellrosa". Falt pladask med en gang, men den har ikke dukket opp i noe butikkvindu for meg enda. Men så har ikke jeg vært og fartet så mye i det siste heller da. Må vel lete mere på nett jeg ;)
  Håper kvelden din blir skjønn!!
  Klem Marie :)

  SvarSlett
 7. aawww, den var helt nydelig og nå fikk du meg også til å nynne på den flotte sangen :-)
  fin blogg du har.
  Klem Helen

  SvarSlett
 8. hei lille w
  så kjekt å dumpe innom her
  og oppdage den fine bloggen din
  nå har jeg tulla rundt og lest og kosa meg her lenge.

  du innvilges herved plass i bloggrollen min :)
  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 9. Så utrolig fin!! Me love :)

  Utrolig flotte bilder du viser frem, er alt hjemme hos deg?

  Ha en fin kveld, her er det snart natta!

  SvarSlett
 10. utrolig søt den var!! skjønner godt at du blir gla av å se den, det ble jeg også:)

  Klem til deg!!!

  SvarSlett
 11. Så nydelig, og så skjønne bilder!
  Fineste luftballongen jeg har sett!
  ♥ god klem

  SvarSlett
 12. Så utrolig fin! Men ble lille W like glad for gaven som mammaen?

  SvarSlett
 13. Hei anonym. Absolutt ikke:) Han syntes ballongen var helt ok, snakker litt om den og peker på den en gang i blant. Hadde ikke regnet med noe annet, så jeg kjøpte med en tigersekk med litt smått og godt oppi også. DEN falt i smak:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)