lørdag 1. mai 2010

Jade Jagger

Den 14. mai lanserer Indiska en ny kolleksjon designet av Jade Jagger, som ved siden av å designe smykker, kanskje er mest kjent for å være datter av Mick Jagger, it-jente, sosietetspike og modell.

Jeg har et litt ambivalent forhold til Indiska. Jeg liker å tusle gjennom butikkene, men tror jeg aldri har kjøpt så mye som en liten lykt derfra. Jeg kunne derimot godt tenke meg å ha en egen liten bohemsk oase på balkongen min, noe kolleksjonen til Jade virkelig legger til rette for. I tillegg til en rekke plagg består kolleksjonen av diverse interiørartikler, hvor roseblomsten er et gjennomgående tema. Jeg trenger nok litt større balkong for å få plass til hengekøyen i kolleksjonen som selges for 595 kroner, men hadde slett ikke hatt noe som helst imot og lese en bok i denne en vakker soldag, omgitt av puter og masse lykter i alle regnbuens farger. Gah, jeg trenger en hage!!


Det regner forøvrig i Oslo i dag, og alt av butikker er stengt. Været legger med andre ikke til rette for noen drømmehelg, men så er det også jammen godt at det ikke er været som får styre hvordan denne helgen blir, men meg selv og hvordan jeg velger å bruke den. Etter å ha stirret mistrøstig ut av vinduet en stund isted, bestemte jeg meg derfor for å sette på god musikk og gi huset en skikkelig lørdagsvask. Føles mye bedre med en gang. Og snart skal vi på sykkeltur. Jeg har kjøpt meg en nydelig hvit sykkel med kurv og frakkefanger, og Lille w har fått nytt sykkelsete og hjelm. En familie-sykkeltur er jo følgelig obligatorisk - dårlig vær eller ei:)

Ha en flott lørdag!

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker Indiska og denne serien ser knallbra ut så jeg gleder meg til å se den i butikken. Spesielt hengekøya var tøff ;)

    Kos dere på sykkeltur, jeg skal ut å gå i snødrevet ;)

    God 1. mai søte du ❤

    SvarSlett
  2. Jeg løper heller ikke dørene ned hos Indiska, men må nok innom og titte når Jade kolleksjonen kommer på plass :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)