torsdag 20. mai 2010

Ferie:)

Å booke seg en deilig uke på Mallorca siste uken i mai virket som en svært god ide i februar. Stående midt oppi ca tusen prosjekter som skal avsluttes innen vi drar, har jeg de siste ukene tvilt veldig på om dette virkelig var en så slående god ide allikevel, men nå begynner jeg endelig å se lys i tunellen. De viktigste prosjektene er avsluttet, koffertene er pakket og jeg er klar for bading, sommer og sol. Hurra! Det er så fortjent:)

Kr. Himmelfartshelgen ble som tidligere nevnt tilbrakt på vår nyoppussede hytte, og man er jo ikke blogger om det ikke kommer en liten bilderapport av prosessen så langt:) Foreløpig står alt det morsomme igjen, som innredning og styling, men man får da et lite inntrykk av hvordan hytta vil bli når den er ferdig nå også selv om bildene ikke er bloggifisert:)


Dette er kjøkkenet vårt slik det ser ut etter at to vegger er revet ned, og etter at en gigantisk koloss av en peis måtte se seg erstattet av en langt nettere Jøtul-ovn. Vi er så utrolig fornøyde med den nye romfølelsen vi fikk etter at veggene ble revet, og veldig overrasket og glade over at gulvet under peisen og de gamle veggene er så pene at man etter en liten puss aldri vil se at det har stått en vegg der.


Slik så skillet mellom stuen og det nye kjøkkenet vårt ut da vi var på hytta i påsken...


.. og slik ser det ut nå etter at de flinke snekkerne våre har fjernet veggen og satt opp det nye kjøkkenet (det mangler lister og veggen over benken må pusses og behandles, men enkelte har ikke tålmodigheten til å vente til slikt er på plass før man knipser løs:)


Sofaene skal byttes ut med en deilig stor og myk hjørnesofa, og det skal henges opp kremhvite ullgardiner i hele stuen. Til venstre i stuen (det det gamle kjøkkenet vårt stod) skal det settes opp et stort langbord som har plass til mange gjester. Jeg gleder meg sånn til å ta med vennene våre opp hit:)


De nye soverommene har fått nye senger ..


.. og badstuen står klar til å innvies. Jeg elsker vinduet som gjør at vi kan sitte i badstuen og se ut på fjellene rundt. Blir sikkert et godt sted å være etter kalde skiturer og enda kaldere snøhuleproduksjoner.


Og aller sist, verdens søteste lille urbane fjellgutt ikledd Marius-genser og hip hopper-lue:)

Det har vært litt stille på bloggen den siste uken og stille vil det desverre bli en uke til. Jeg er så klar for ferie:)

Ha en herlig uke!!


7 kommentarer:

 1. Ei uke ferie høres nydelig ut! Dere må NYTE!!!!!
  Glem alle prosjekter og plikter hjemme, og bare kos dere!!

  Så fantastisk fin hytte dere har, da! Bittelitt misunnlig!:)
  Her har dere nok mange fine stunder i vente! Og helt sikkert mange gode minner fra!:)

  SvarSlett
 2. Hjelpes, for en NYDELIG hytte dere har ! Missunelsesverdig ;) god tur til deg og dine :)

  SvarSlett
 3. Wow, så fint det har blitt! Håper vi kan teste ut den badstuen en vakker vinterdag:) Gleder meg til å se flere bilder etterhvert som du innreder i kjent, nydelig stil.

  Håper dere får en helt fantastisk uke i solen, det er vel fortjent etter noen busy uker. Så gleder jeg meg masse til å se deg når du kommer tilbake!

  Stor kos:))

  SvarSlett
 4. Så fint!
  Og en tur til Mallorca slår aldri feil...:D Alt er glemt når du kommer fram!;-)

  SvarSlett
 5. Kos dere masse på ferie søte du, det er dere vel fortjent ❤ Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet av hytteprosjektet også. Det ser jo utrolig bra ut nå også så dette blir nok knallfint når stylisten i familien får svingt seg litt :)

  SvarSlett
 6. Skal jeg piske deg eller du meg i saunaen? ;-)
  Ser helt herlig ut.
  Marte

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)