tirsdag 24. juli 2012

Om sommer og hybelkaniner

På sommeren skal man ikke bli overrasket hvis man finner en liten hybelkanin som har bosatt seg i et hjørne hjemme hos oss. Det høres kanskje litt trist ut å være hybelkanin, men neida, ikke i vårt hjem. Om sommeren er det nemlig rom for å ta med seg både nær og fjern hybelkaninslekt hjem til oss og virkelig hygge seg sammen. For en som elsker sol og varme er nemlig den norske sommeren alt for kort og dyrebar til å tilbringes inne med vaskekosten, så får heller hybelboerne ha fest hvis de vil..


I år er det gullende rent hjemme hos oss, og ikke en hybelkanin er i sikte..


.. jeg sier ikke mer..:)

13 kommentarer:

 1. Nydelig sofakrok! Lekre duse farger! Hehe, hybelkaniner ja. Jeg synes de kommer med en gang jeg har fått dem vekk jeg.

  Ha en fin kveld!

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Som andre kaninar, har hybelsorten også det med å formere seg raskt??? :) Nydeleg hos deg!

  god klem,
  elin

  SvarSlett
 3. Herlig innlegg.... og ikkje minst, nydelig sofakrok :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig bilder ღ - og helt enig med deg: her blir det ikke vasket og ryddet så mye heller når det er sol og godt vær, hihi... Ikke mye hybelkaniner her hos meg i sommer heller :)) Ha en fortsatt fin uke, klem fra Mette :)

  SvarSlett
 5. Nydelig stue dere har, ser ingen kaniner...:-)
  Anette♥

  SvarSlett
 6. Heisann du :)

  Fikk et tips på bloggen min om å titte innom bloggen din, fordi dere har samme plantegning på huset vårt :D Var utrolig moro å bla igjennom her å se hvordan dere har gjort det :D Vi har HELT likt hus liksom!! Utrolig morsomt! Sjekk ut bloggen min under "huset" til venstre på sidemenyen så ser du de ulike rommene! :)

  Dere hadde det iallefall HELT nydelig, elsker stilen din. Har lagt deg til i blogglisten min, håper det var okai :)

  Jeg kommer tilbake :D PS! Hvor er det fine runde brettet på bordet ditt fra? :)

  SvarSlett
 7. Så gøy! Jeg har lest bloggen din en stund, fru Mæla, og nettopp blitt kjent med A. La merke til at huset deres har lik planløsning jeg og ;) veldig fint hos dere begge. Inspirert!

  SvarSlett
 8. Hei! Flott blogg, drøssevis av inspirasjon!! Og da må jeg få spørre: hvor er sofabotdet og spisestuebordet fra? Og puffene under bordet, blir de brukt...? Var veldig stilig! Er også litt lei av shabby chic, og likte veldig godt kombinasjonen av mørkt og lyst :)

  SvarSlett
 9. http://hoskaisasmamma.blogspot.com31. juli 2012 kl. 10:14

  Å herlighet! Oppdaget nettopp bloggen din, helt nydelig. Får tårer i øynene av det du skriver om mammaen din, jeg mistet selv min for 6 år siden.

  Fantastisk fine bilder og flott stil, hit skal jeg tilbake!

  Selv har jeg en svææært uoppdatert blogg, ble litt for hektisk å kombinere med jobb og familie... Så jeg beundrer deg for å finne tid.

  Ha en flott dag, klem til deg:)

  SvarSlett
 10. Denne A - har hun samme planløsning hun også? Bloggadresse? :)

  SvarSlett
 11. Hehe, så morsomt Rebekka! Har kost meg med å titte gjennom bloggen din i kveld, og jammen ser det ikke ut til at vi bor i like hus:) Flott blogg forøvrig! Ellers er nok jeg A som Merete referer til. Jeg heter Anita og er nabo og i barselgruppe med Merete som tydeligvis også følger bloggen din:)
  Brettet på stuebordet kjøpte jeg for flere år siden er jeg redd. Tror det ganske enkelt var på Kid. Og selvfølgelig bare hyggelig at du vil ha bloggen min på blogglisten din:) Vi snakkes helt sikkert igjen.

  Anonym; Jeg mener vi kjøpte stuebordet på Bohus og spisestuebordet på Living, men det er allerede noen år siden så jeg tror desverre ikke de selges lenger. Puffene kommer ganske enkelt fra Ikea, og selv om de er litt harde å sitte på, sitter jeg ofte på de selv når vi har mange gjester. Synes det er så mye hyggeligere og litt mer avslappet å sitte på de og se gjestene i øynene enn å bare sitte i en trekant i sofaen.

  Ellers tusen takk for fiiine kommentarer som gjør meg glad:) Klem A

  SvarSlett
 12. Ah - nå er jeg med :D Hehe! Jeg fant endelig brett jeg og :D Knallfornøyd! :)

  SvarSlett
 13. Så fint du har det!:) men e litt trirst at det ikkje har vert sesong for hybelkanin treff nogen plass nå i sommar..

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)