torsdag 12. juli 2012

Sommeroppsummering og hylletips

Hei hei! Suser bare innom for å komme med et lite hylletips. Jeg har nemlig i lengre tid planlagt å gå til innkjøp av de fine hyllene fra Sebra til Lille ws rom. Men noen ganger lønner det seg å være født 5 minutter for sent. På Søstrene Grene snublet jeg nemlig over disse finfine hyllene som kostet en slikk og ingenting. Så da var det i grunn bare å ta en under hver arm og se litt rar ut på veien hjem.


Vi har forøvrig akkurat kommet hjem fra noen herlige dager på stugan. Værmeldingene var alt annet enn lystre før vi reiste, men jammen kom ikke solen på søndag og bestemte seg for å bli. Dermed ble det finfine turer både til vakre Fjällbacka..


.. og til like fine Grebbestad for å kjøpe dagens iskrem.


Og etter å badet mange ganger hver dag og neeesten lært å svømme av stupemannen ...


.. var det godt å bli tullet inn i badekåpen etterpå hos mamma og bare være liten gutt igjen.


Er det teit å føle seg litt altoppslukende fjortisforelsket i egen familie? Og i smilehullene på Maries hender? I så fall er jeg teit!

Med det tror jeg denne bloggen tar en kanskje ikke veldig velfortjent sommerferie (har jo ikke slitt meg ut i det siste akkurat). Men sommerferie blir det okke som. Så da er det vel bare å krysse fingrene for at en strålende sommer ligger foran både dine og mine føtter *kryyyysser litt ekstra hardt!!

God sommer!

8 kommentarer:

 1. Klart du skal vere forelska i den flotte familien din! Kos dokke vidare!

  God sommarklem,
  Elin :)

  SvarSlett
 2. Ikke teit bare herlig <3 man skal være stolt av og glad i sine kjære :) Ønsker dere en kjempe fin sommer og gleder meg til å sees igjen når ferien er over ;) stor klem

  SvarSlett
 3. Vi reiser til Mjölkeröd i morgen og håper sola kommer fram for oss også da… Kos dere videre i sommer:-). Og du er ALDELES IKKE TEIT - bare veldig normal...

  SvarSlett
 4. Ha en kjempe fin ferie.
  Hender det er greit å være litt treg noen ganger...
  Masse koselige bilder
  Klem

  SvarSlett
 5. skulle da bare mangle at du ikke skulle være litt småskrullet forelsket i din egen familie *ler*, det er jeg også;-) så søte smilehull på hendene til lille Marie ♥
  God ferie til deg og dine. klem Helen

  SvarSlett
 6. Klart det er lov. Det gjør jo bare godt. Jeg er også superbetatt av min egen lille familie. Det sprenger i mitt lille hjerte. Og det må jo rett og slett være for det beste, tenke jeg. For da har man det bra:)
  Heldige vi i denne generasjonen hvor det er er litt mer "lov"og vanlig å være sånn enn det var før:)
  God ferie da!

  SvarSlett
 7. Den følelsen er HELT NORMAL! Man blir rett og slett litt tussete :)

  Koselig blogg du har. Gleder meg til å følge deg videre!

  GOD SOMMER!

  klem
  Vigdis

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)