onsdag 15. august 2012

Summer moved on

Da er første del av årets sommerferie ubønnhørlig over (vi har fortsatt 2 uker i Marbella ventende på oss :). Men selv om vi ikke har reist så langt til nå denne sommeren har vi kost oss veldig likevel.

Først på hytta vår på fjellet der Marie var med på sin aller første topptur.


Stikkord; Frisk luft, fine turer, mange lekeplasser, badeland, litt regn, mye sol, sovende baby om kvelden og natten og dermed også god vin, iherdige Scrabble-slag med min kjære og 2 utleste bøker.


Fra fjellet bar ned på nytt ned til sjøen igjen..


.. hvor vi opplevde både piskende regnvær..


..og helt fantastiske sommerdager.


Og slikt må jo nytes, så når vi ikke lå langflate hele gjengen..


.. løp vi rundt i fornøyelsesparker og forelsket oss i overdimensjonerte kaniner (ihvertfall en av oss).  Og nevnte jeg forresten at både M og jeg ble trukket opp i toppen av tårnet man ser på bildet under og sluppet ned i 110 km i timen?? Og nevnte jeg at tårnet er 146 meter høyt over havet? Slikt kan rett og slett ikke forbli unevnt:) Tenk at man kan gå fra liiivredd med dødsangst til supertøffing med adrenalinkick på bare et minutt. Jeg eeeeelsker fornøyelsesparker.Det er forøvrig bare å beklage at dagens motto er at kortkorte ferie-oppsummeringer og halvdårlige instagram-bilder er bedre enn 0 oppsummering og 0 bilder. Jeg kommer sterkere tilbake om litt:)

Fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Hørtes ut som ein fantastisk start på ferien:) marabella hørtes nydelig ut o:)

    SvarSlett
  2. What a beautiful part of the world you live in.
    Hugs X

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)