søndag 13. mars 2011

Vinterblå

Siden jeg har litt dårlig samvittighet for å være eier av Norges kjedeligste blogg for tiden, tenkte jeg at jeg måtte dra på litt ekstra og legge ut masse bilder i dag. For å gjøre opp for meg liksom.

Bloggingen går litt trått for tiden. Vet ikke helt hvorfor, men jeg tror kanskje det er fordi det er mars. I mars nærmer alltid energilagrene mine seg tomme. Jeg jobber som bare det, trener med stor entusiasme, og er flink til å gjøre hyggelige ting sammen med de jeg er glad i. Men den ekstra energien som du kjenner bobler i hele kroppen, og som gjør at du får lyst til å hoppe opp av sengen om morgenen, den er sååå ikke til stede for tiden:)

Men men, den kommer tilbake i starten av april. Den gjør alltid det. Du vet den tiden når dagene begynner å bli varme, og du kan rette ansiktet mot solen og formelig kjenne energilagrene fylle seg opp igjen. Når sørpen er borte, og du begynner å kjenne bar asfalt under stadig lettere sko. Når det første du hører om morgenen er fuglekvitter, og vi ser små optimistiske blomster stikke opp av jorden og minne oss på at 6 herlige lyse og varme måneder ligger foran oss. Måneder med lange kvelder, lette kjoler, hvitvin i glasset og blomster i håret. Kjenner at det er helt umulig å kamuflere at jeg gleder meg som en villmann til alt sammen :)

Men aller først; bildebonanza som lovet. Her er mine absolutte favoritter fra Lonny Mag. Herlige lyse og lette, og om jeg ikke tar feil, med litt lovnad om vår de også:)En liten realitycheck helt til slutt. Ingen vår i sikte helt enda. Bare småforkjølet og vinterblek mor og sønn som er pakket inn etter alle kunstens regler for å ikke bli sykere når søndagens obligatoriske aketur skal gjennomføres.


Hjemme står rundstykkene og hever, og i kveld venter film og godteri. Ikke så mye å klage over allikevel kanskje.. :)

Ha en fin søndag!

10 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen i tomme energilager beskrivelsen, og gleder meg til de blir fylt opp igjen. =)

  Herlige inspirasjonsbilder!! =)

  Ha en flott søndag og aketur.

  SvarSlett
 2. Nydeleg inspirasjon! Og så fint bilde av deg og lillemann! Eg ynskjer meg også god helse og MASSE energi SNART! :)

  Kos dokke med baksten,
  og ha ei flott, ny veke!
  Håper dokke blir friske snart!

  God klem,
  E :)

  SvarSlett
 3. Fine inspirasjonsbilder og bilde av deg og lille W. Kjenner meg igjen i tomme energilagre og det å glede seg til vår. Ikke ha dårlig samvittighet for manglende blogging... Bloggen din er definitivt IKKE Norges kjedeligste. Den er veldig fin og det går opp og ned for de fleste med lyst, inspirasjon og overskudd til å blogge. Kos deg med baksten og god bedring :-)

  SvarSlett
 4. Så masse lekkert;)
  Inspirasjon:D:D
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 5. Vakreste du: så koselig med innlegg fra deg. Kjente at jeg levde meg skikkelig inn i skildringene dine av våren. Akkurat sånn føler jeg det om dagen også. Kjenner meg sånn igjen i det du skriver om energilagrene- måtte solen og våren kommer raskt til Oslo. Håper at du får en koselig kveld med film og godis.

  Hvis du vil være med i trenkningen om et Søndergaard-skjerf, kan jeg anbefale deg å legge igjen en kommentar under dette innlegget http://daisyvinderen.blogspot.com/2011/03/konkurranse-vinn-skjerf-fra-beck.html. (Store vinnersjanser).

  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. fantastiske bilder og jeg liker da spesielt det av deg og lille W ;-) stilig hvordan du får det til å se så gammelt og slitt ut.

  SvarSlett
 7. LOVELY BLOG!! IT'S VERY NICE!!PRECIOSO!BESOS DESDE ESPAÑA Y DESDE MI BLOG!!! KISSES FROM SPAIN

  SvarSlett
 8. Kjenner meg veldig igjen der ja!! :-) Vår, sol, varme, smelting etc. etc....NÅ! :-))

  Kjempe fint hjem du har altså! Har kikket litt rundt :-)

  Bare et lite spm.; det Volvo-skiltet - hvor har du fått tak i det?? Skulle hatt et til en gave... :-)

  Klem Kristine :-)

  SvarSlett
 9. mange flotte inspirasjonsbilder, men det siste var koseligst! god bedring- nyt og kos dere når dere kan:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 10. Kom akkurat over bloggen din. Så flott blogg du har:)

  Nydelige inspirasjonsbilder.

  Legger meg til som følger hos deg jeg:)

  W

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)