søndag 27. mars 2011

Søndag

Ai ai, formen etter denne helgen viser med all sin overbevisende kraft at jeg har blitt ett år eldre. Igjen. Ble ikke jeg akkurat eldre? Hvorfor kommer liksom bursdagene på en snor etter at man rundet 30, mens man ventet og ventet ulidelig lenge på å bli 5, eller 10 eller 18? Jeg skulle bare visst!

Men for en helg det har vært! Jeg fikk gode vibber om at dette kom til å bli en helg å huske allerede da jeg hadde en utrolig hyggelig lunsj med en god venninne fredag formiddag. Lunsjen ble toppet med shopping, før det bar rett inn til Oslo som bød på ost, kjeks, bobler, cupcakes, masse venninner, mye latter, dans ut i de små timer på byen, og nattmat og skravling i sofakroken før vi omsider kom oss i seng.


Stikkord for lørdagen: Strålende sol i Oslo, bedre form enn jeg fortjente, frokost med godt selskap på Kaffebrenneriet, shopping med M og Lille w, litt avslapning, og så rett tilbake til Oslo og superhyggelig innflyttningsmiddag sammen med tre vennepar.


Nå har vi akkurat kommet hjem fra Oslo igjen, etter kaffe i solen, søndagsmarked på Birkelunden og shopping i de små butikkene på Grünerløkka som er herlig søndagsåpne. Med i posene hjem ligger sushi fra favoritten Kitty's sushi og kokosboller fra Den Lille Kokosbollefabrikken. En søndag akkurat slik den bør være!

Jeg innser forøvrig at dagens innlegg ikke har særlig interesse for andre enn meg selv. Og kanskje pappa. Jeg har derfor naturligvis lagt ved nærbilder av et av lysfatene mine som interiør-alibi. Tynt? Kanskje litt. Men etter planen nok til at jeg ikke blir kastet ut av NIB helt enda:)

Jeg håper du som titter innom føler at solen har skint litt ekstra i helgen du også!

Ha en fin uke!

Klem A

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått :)
  Høres ut som en strålende helg...
  Hjalp på med bildene interiørmessig ja he, he.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Høres ut som en perfekt helg. Personlig synes jeg at blogger som ikke BARE handler om interiør er de mest interessante, selv om jeg elsker interiør... Hyggelig å få et lite innblikk i personene bak bloggen og et lite glimt inn i hverdagen deres... Synes nå jeg da :-)Ha en fortsatt fin søndag. Klem

  SvarSlett
 3. Høres ut som om du har hatt en flott helg!!
  Deilig! Godt å ha mennesker rundt seg som man koser seg sammen med:)
  Selv har jeg vært borte på jobb hele helga, og er glad det er mandag i morgen:)

  Fine bilder var det også!
  Synes nå det er fint å lese om annet enn interiør også, jeg da:)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder! =)

  Høres ut som du har hatt en veldig fin helg.
  Håper den kommende uka også blir fin. =)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)