fredag 18. november 2011

Trapp - før og etter

Tadaaa!! Endelig er trappen ferdig og innebygd. Og jeg er så fornøyd!! Jeg var i grunn fornøyd med hvordan den så ut før vi bygde den inn også, men nå som den store inneboden skal trylles om til barnerom trengte vi en ny liten bod til fryseskapet og annet som er greit å ha tilgang til i litt mer umiddelbar nærhet enn oppe på loftet.


Slik så trappen ut da vi kjøpte huset:


Og etter å ha kriget mot og overvunnet et linoleumsbelegg med usedvanlig høyt overlevelsesinnstinkt og slipt ned og hvitoljet alle trappetrinnene så den slik ut:


Litt mindre plass til lykter og stæsj her nå, men fint likevel. Er litt ekstra fornøyd med hvordan de hvitoljede trinnene ble en fin kontrast mot alt det hvite.


I kveld venter ukens andre julebord. Forrige helg var vi sammen med herlige venner på humorgalla og var ikke ferdig med middagen på Annen Etasje før nærmere to om natten, og i kveld venter en hyggelig kveld med mine fine barndomsvenninner. Gleder meg!

Nyt helgen!!

8 kommentarer:

 1. Syntes det ble kjempeflott:D Liker så godt innebygd trapp, blir ikke så stressa av det. Også slipper man å bekymre seg for at noen plutselig stikker en arm ut om man er alene hjemme:P hehe. Det ble veldig fint;)

  Ha en fiiin helg:D

  SvarSlett
 2. det ble utrolig bra! syntes det er så digg med all bodplass man kan få- pluss at det er jo mindre støv bonus også som følger med denne forandringen! Ble veldig bra:)

  ønsker deg en strålende helg og kos deg masse med julebord

  Klem fra mirjam

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Rett og slett lekkert! Gleder meg til å følge med på omkjøring av bod til barnerom!! (Takk for en herlig kveld i går <3)

  SvarSlett
 4. Veldig fint og skikkelig smart! bodplass er gull verdt.

  Ha en fin-fin uke!

  SvarSlett
 5. Utrolig fint! Tusen takk for kjempebra tips, dette skal vi også gjøre!!

  SvarSlett
 6. Akkurat sånn eg vil ha det i nye huset! Vi har valgt trapp med lukkede trinn men den er åpen under. Gjorde dere det selv?

  SvarSlett
 7. Hei. Har flere ganger kommet innom dette flott innlegget både med tanke på den fine boden og ikke minst imponerende oppussing av trappen. Kunne du ha skrevet noen ord litt mer detaljert om hvordan dere gjorde oppussingen av trappen? Har ikke funnet andre som har fått det like pent :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)