onsdag 2. november 2011

Gang

Dumdidum, her går det mange dager mellom hvert innlegg gitt. Ikke har jeg så mye spennende å komme med heller. Vi snakker gang. Eller i vårt tilfelle; rommet med 7 dører. Snart iallefall. Gangen står nemlig ovenfor en del forandringer ettersom vi skal kle inn trappen og bygge bod under den, og fordi det snart skal åpnes opp til det som skal bli rommet til lille knøtt i magen. Mon tro om det er en liten jente eller en liten gutt som skal flytte inn dit..:)


Lekker linoleum med parkettmønster ble for noen år siden erstattet av fliser med varmekabler under noe som gir glede på kalde høstmorgener. Når det gjelder selve trappen er det nesten litt trist å kle den inn, for jeg liker så godt det luftige uttrykket gangen vår fikk etter at trappen ble pusset opp. Om noen ønsker å se hvor nydelig den var i furu og med korklinoleum kan dere se Her.

Alle bilder: Jeanette Bækkevold
I morgen skal jeg på førjulskos hos Hviit. Gleder meg jeg, og det er selvfølgelig på aller høyeste tid med et julearrangement. Når vi kommer til november er jo jeg som regel allerede ferdig med en to-tre juleverksted. Skjerpings:)

Ha en fin onsdag!

7 kommentarer:

 1. Så fint det er hos deg! Gleder meg veldig til å se deg etterpå :-)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så fint du har det:) Og fine bilder du viser:)

  Ser du skal til Hviit i kveld...vi ses!

  SvarSlett
 3. Åh, for en herlig gang du har!
  Veldig innbydende, varm og hyggelig :)
  Ha en hyggelig kveld!
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 4. Hei på deg! :) Såå fint dere har det, Jeanette er så flink. Hun har også vært hjemme hos meg. Har ikke sett bildene ennå, men kanskje jeg får se om jeg spør ?!

  Var så hygelig å møte deg på torsdag, skjønne du! Nå ligger du i blogglisten min, gleder meg å lese mer.

  Nyt kvelden, KLEM

  SvarSlett
 5. Hei skjønne, skjønne deg! Det var så koselig å treffe deg på torsdag, du er minst så fin som jeg har tenkt for meg når jeg har fulgt deg. Også jeg som ikke hadde fått med meg at du var gravid da? Helt treg vettu, har vært altfor opptatt med dåp og oppgave i det siste- og føler at jeg har mistet helt kontrollen...hihi. Men det var i hvert fall enormt kjekt å snakke med deg! Tror vi kunne ha sittet i timesvis... og det håper jeg det blir flere anledninger til senere!<3 God, god klem fra Heidi

  SvarSlett
 6. Hei du vakre! Takk for sist! Kjempekoselig å treffe deg. Det er morsomt og litt rart på samme tid å møte hverandre i slike settinger. Vi vet jo fra bloggen noe om hverandre, og det er spennende å se den som man har kontakt med.

  Jeg leste innlegget hvor du deler noe av tiden, minnene og kjærligheten til din mor i den vanskelige perioden da hun var syk. Det er så rørende å lese. Du beskriver så godt de samme følelsene jeg nå sitter med i forhold til min egen mor. Hun har fått spredning av kreft for tredje gang, og denne gangen er det dessverre uhelbredelig. Vi vet vi går en tøff tid i møte, men vi har, som det du hadde, en kjærlighet for hverandre og det gjør denne tiden mer utholdelig.
  Tusen takk for at du delte din historie, det betyr mye for meg akkurat nå.

  Varm klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Vilken fin blogg du har. Så vackra foton från ert hem. Jag blir så inspirerad och vill nu göra om hos mig. Du har verkligen känsla för färg och form.
  Kram

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)