tirsdag 18. oktober 2011

Fotografbilder stue

For en stund tilbake fikk jeg hyggelig og litt overraskende besøk av fotograf Jeanette Bækkevold og journalist Kjersti Lunnan Aass (eh, vil dere ta bilder av mitt hjem = prestasjonsangst og frykt for at de egentlig mente noen andre). Men bildene ble tatt og nå som de er publisert kan jeg endelig vise dem her. Jeg er jo vant til å se hjemmet mitt hver dag, men jeg må innrømme at det er litt gøy å se det foreviget med andres øyne og kamera. Her kommer derfor aller først en liten smakebit av stuen og spisestuen vår, så får de andre rommene komme etter tur.


Mitt hjemmelagde board med favorittstedene rundt om i verden fikk være med. Og Kartell-lampen som jeg aldri ser ut til å bli lei av likeså. Jeg liker så godt kontrasten mellom plasten og den gamle kassen. Kontraster er i det hele tatt fint. Som en soldag etter uker med regn for eksempel. Man setter jo mer pris på den da:)Stuen har til nå vært uten gardiner, noe som funker fint på sommertid. Nå som høsten er her kjenner jeg derimot litt på trangen til å lune det hele litt, og planlegger derfor å henge opp kremhvite liftgardiner over vinduene flankert av beige takhengte gardiner. Kjenner det er litt tiltak å begynne med et slikt prosjekt (vi har mange vinduer), men tror det blir fint!


Og for en gangs skyld - undertegnede:)

Alle bilder: Jeanette Bækkevold

Ha en fin dag! 

14 kommentarer:

 1. Wow, så spennende!! Lekkert har dere det:) Gratulerer så mye med lille på vei, stor stas med nr to :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann, fantastisk hjem du har! :) Må bare spørre om en ting, hvor har du kjøpt de sølvfargede lysestakene som står på stue-bordet? Har letet etter slike i EVIGHETER, de var nydelige! :) Håper du kan svare! :)

  SvarSlett
 3. For en nydelig stue du har! Liker det skikkelig godt, og så gøy med fotografbesøk! :)
  Ha en god dag!
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 4. Så fin undertegnede er, og fantastisk flott hjem du har :)

  SvarSlett
 5. du har ett nydelig hjem, og du ser jo helt fantastisk ut:-) klem

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at du fikk besøk av fotograf, dere har det jo så fint hjemme - Lyst og tidløst!

  SvarSlett
 7. Fina bilder och & Lille W:s mamma är ju supersnygg också!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for fine kommentarer dere:) Og til anonym; lysestakene som står på det lille stuebordet kommer ganske enkelt fra Ikea, mens gruppen med tre lysestaker som står på spisestuebordet ble bestilt fra www.landstil.no for mange år tilbake.

  Klem Anita

  SvarSlett
 9. Åh, tusen takk! lenge siden du kjøpte de på ikea? Klem Renate

  SvarSlett
 10. Jeg kjøpte de for flere år siden, men dette er jo Ikea, og jeg mener de skal ha de fortsatt. Koster nesten ingen ting heller. 79 kroner tror jeg:)

  SvarSlett
 11. Fine bilder, fint hjem og nydelig blogger. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 12. Så fine bilder av det nydelige hjemmet ditt! Og du er også nydelig som alltid<3

  SvarSlett
 13. Your home is really beautiful. Thank you for sharing it here and congratulations on the feature - that is so exciting, and well deserved.

  SvarSlett
 14. En stor takk for at du sendte meg link til bloggen din!. Jeg leste nemlig om den i USBL bladet og synes du har et utrolig nydelig hjem. Kjente meg dessuten så godt igjen både når det gjelder å ha mistet sin mor og gå gravid, noe som jeg har opplevd, begge deler i år.

  Finner du foressten noen fine beige gardiner så tips gjerne i vei. Vi er på plass i nytt hus på Romerike og her er det også sinnsykt mange vinduer som skriker etter lune gardiner før jul og baby-ankomst...:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)