torsdag 21. april 2011

Påskeoppsamlingsheat

Som overskriften avslører venter nok et bloggoppsamlingsheat i buskene. Solen skinner nemlig for tiden, noe som innebærer at jeg slett ikke har tid til å sittte foran pc-en. Jeg er aaalt for opptatt med viktigere ting. Som å ligge langstrak i bikini, jogge, lese bøker og dypdykke ned i påskeegget mitt for eksempel.

Jeg pusser dessuten opp terrrassen vår for tiden noe som er en heller tidkrevende prosess. Men det går da fremover. Vel det har gått fremover frem til i dag iallefall. I dag har det gått bakover!
Etter å ha revet gammelt rekkverk, niskrubbet vekk all gammel maling, skylt og skylt og tørket og tørket begynte jeg å føle meg rimelig terasseflinkis. Selvtillitten var derfor høy da jeg valgte ut beis i fargen  'Nordisk tre'. Følte den kom til å bli Fantastisk (stor f) og passe varm mot den kalde lyse gråfargen vi har på huset.

Den ble ikke det..

Ikke fantastisk i det hele tatt faktisk..


Den ble skikkelig grå, noe som ikke synes supergodt på bildet, men som altså får vårt fine grå hus til å se nærmest lyseblått ut ved siden av.

Helt klart ikke klar for lyseblått hus!!


Nuvel, da er det bare å starte forfra på lørdag. Jeg krysser fingrene for at terrassen tåler et strøk til med beis og at vi ender opp med en farge som gjør meg stum av beundring over eget fargevalg til slutt.

Det blir nemlig ikke Zen-stemning i hagen med feil farger. Og Zen-stemningen er akkurat den stemningen jeg er på utkikk etter for tiden.


Jeg ser for meg rette linjer..


..og kontraster mellom det myke og harde.


Jeg ser for meg nedfelte steinbed (dette er forøvrig terrassefargen jeg var på jakt etter)..


.. eller opphøyde og litt enklere steinbed.


Og kanskje vi skulle bytte ut den lille grønne sandkassen til Lille w med en liten sand-oase. Bare for å få den rette Tulum-feelingen vet du. Jeg kjenner jeg har laangt mer imot et lyseblått hus, enn Tulumstemning i hagen!


Kanskje vi burde anskaffe oss et lite basseng blant steinene?


Og store krukker med eksotiske blomster må jo selvfølgelig på plass..


Men altså før moroa kan begynne; male hele terrassenen en gang til (†‰¤‽!Ð#†). 

Ellers går livet sin vante gode gang. Nye puter dukker som vanlig opp litt her og der.


Mini var svææært skeptisk da kaptein Sabeltann gjestet Aker Brygge i helgen. Er nok ikke noe sjørøvermateriell jeg har produsert.. Kanskje like greit!


Vi har vekslet mellom å sitte på herlige fortauscafeer og i parker med gode venner.
Kaffe og rundstykker med hjemmelaget jordbærsyltetøy fra United bakeries, kombinert med gode venner, parkliv og sol gir helt klart lykkefølese i magen for både liten og stor.


Mini har som vanlig sett sitt snitt til å forsvinne glad i det fjerne hvis vi skulle finne på å blunke...


..noe som selvfølgelig ikke er særlig lurt i vårt hus. Blunk to ganger og denne typen dukker opp i døren med en rød tusj i hånden. Han ble nesten fornærmet da jeg lurte på hva han hadde skulle forestille. Han er selvfølgelig en hund. Burde jeg jo sett med en gang!

Vi koser oss:)

Ha en herlig påske!!

Klem A

7 kommentarer:

 1. Koselig innlegg fra deg, som alltid:)
  Blir i så godt humør av å besøke bloggen din:)

  Så kjedelig med terrassen da:(
  Håper du treffer den perfekte fargen, neste gang!
  Og jeg gleder meg sånn til å se hvordan alt blir til slutt!
  Iallfall lekre inspirasjonsbilder du viser!:)
  Slik vil jeg også ha det!!!
  Kunne bare noen gitt meg en hel drøss med tusenlapper...:(

  Høres ut som om dere har hatt en deilig påske så langt!
  Herlige bilder av mini!
  Og du skal forresten være glad for at han ikke er sjørøvermateriell. Skal love deg at jeg er mektig lei av kapitein sabeltann.
  Lillebror her i huset er omdøpt til Pinky. Av selveste kaptein sabeltann! (Som storebror selv altså har omdøpt seg selv til:))

  Jeg og ungene er hjemme igjen etter fine dager hos foreldrene mine nå.
  Satser på terrassepåske de neste dagene!:)
  Grillpølser er kjøpt inn, og så mye mer trenger vi vel ikke:)

  Kos deg, vennen!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Artig,-jeg måtte atter en gang google "nordisk tre" for å sjekke om det fantes noen erfaringer der ute. I dag fikk vi nemlig startet beisingen etter langdrygt forarbeid.

  Jeg må innrømme at også jeg ble litt småfortvilt etter de første penselstrøkene. Den skal jo ha mer brunt i seg, ikke sant?

  Når det er sagt; Vi har nytt, hvitt hus -litt funkis-preget og planlegger betong, rullesten og grønne soner. Jeg tror vi har sagt oss fornøyde tross alt- varmgrått gulv funker. Men neste gang kjører vi på med et hint brunere...

  Jeg falt forresten først for en farge fra Harmoni. (klarer ikke å komme på navnet) Men siden det ikke var trebitt turde jeg ikke å gi den en sjanse. Kanskje Tjærebrun eller Eksotisk tre er hva du skal ha?

  SvarSlett
 3. Skjønner godt at du prioriterer å holde på ute, i stedet for å sitte på datan :) Har sikkert gjort det samme jeg også… Det er litt av en jobb å ordne terrassen, synd at ikke fargen ble som du ønsket – ikke lett det der! Vi valgte en farge som heter Shimmer grå, men vi har hvitt hus – men vi ble veldig fornøyde. Håper du finner fargen som passer hos deg ღ Herlige og inspirerende bilder her, drømmer meg helt bort :) Liker så godt tre og stein sammen, - og elsker fontener og vann - så lekkert!!!

  Gurimalla så lekkert den puta var til høyre ღ kan jeg spørre hvor du har fått tak i en slik skjønnhet???
  Herlige bilder av Mini ღ ser ut som en perfekt påske, kos deg videre og ha en GOD PÅSKE, klem fra Mette

  SvarSlett
 4. Denne bloggen er jeg glad jeg har funnet! Du skriver godt og inspirerer meg på mange måter, tusen takk!

  SvarSlett
 5. Grått er virkelig ikke lett. Har ikke tall på hvor mange ganger vi har bommet, enten blir det blått og i de verste tilfellene har det blitt lys lys lilla. Digger bildet av lille mini, så herlig og rampete med rødstreker i hele det herlige fjeset.

  SvarSlett
 6. Beautiful photos & ideas!!!
  I like them so much!! :-)

  Laura (from Spain)
  littlefew.blogspot.com

  SvarSlett
 7. For en nydelig (og nymalt) sønn du har!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)