fredag 29. april 2011

Puh

Dette bildet yter slett ikke det nybeisede terrassegulvet vårt rettferdighet. Det er en del lysere i virkeligheten og ganske så nydelig! I all beskjedenhet:)

Jeg kan nesten ikke få uttrykt sterkt nok hvor glad jeg er for at jeg tok bryet med å kjøpe inn ny beis og male hele gulvet en gang til. Fargen på det første strøket (nordisk tre) ble faktisk ikke bare grå som jeg skrev tidligere. Terrassen vår så nærmest blå-lilla ut og førte i tillegg til at huset vårt så ut til å være lyseblått. Ikke fint! Ikke fint i det hele tatt!! Et strøk til med fargen 'eksotisk tre' gjorde derimot underverker, og huset vårt er igjen grått. Puh:)


Etter tre timer på Maxbo i går som inkluderte et lynkurs i rekkverk-snekring og innkjøp av alt nødvendig utstyr er vi endelig klare til å bygge nytt rekkverk. Kappsagen står klar i hagen og jeg er minst like klar. I tilllegg skal vi endelig male gjerdet rundt hagen hvitt. Det negative med å bo i rekkehus er at det noen ganger tas beslutninger over hodet på en. Hos oss var det for eksempel bestemt at alle skulle ha grå gjerder. Men jeg ville ha hvitt stakittgjerde. Veldig!  Så jeg gjorde som alle andre kvinner med sterkt behov for hvite stakittgjerder ville gjort. Jeg stilte på generalforsamlingen, takket ja til å bli rekkeansvarlig og bestemte meg for at det å sørge for at rekken vår fikk hvite gjerder skulle være min første og viktigste jobb. Så lenge naboene var enige da. Og det var de. Så nå blir det hvite gjerder. A woman's gotta do what a woman's gotta do eller noe sånt:)


Men aller først venter karuseller og sukkerspinn på Tusenfryd i morgen. Knert gleder seg og jeg gleder meg enda mer. Jeg blir nok aldri for gammel for berg og dalbaner. Eller sukkerspinn for den saks skyld!

Ikke tid til å smugblogge mer. Viktigere ting venter! Smugtitting på prinsebryllupet for eksempel:)

Ha en herlig helg!!

Klem A

2 kommentarer:

  1. He he, måtte smile litt av innlegget! Herlig! Bra jobba! Vil man noe må man bidra! Synes det var tøft gjort. Terrassen ser jo kjempebra ut. Vi skal også beise terrassen og valgets kvaler står for tur, ikke lett å velge farge.. Heldige dere som skal tusenfryd da, wiiii i karuseller og masse sukkerspinn! Kos dere. - sniktitt litt for meg og da, jeg er jo på jobb......

    SvarSlett
  2. Så fint det ble!!!! Måtte smile av dette innlegget, du er en kvinne med stor K ja ;)

    Koser meg med det prinsebryllupet jeg også :)

    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)