lørdag 14. mars 2015

Fra gjesterom til TV-stue på 24 timer

Det er lørdag. Det er sol. Og jeg er litt sånn vårlig småforelsket i husets nye rom. Mest fordi rommet som har sett slikt ut frem til nå, aldri har fungert til noe som helst, bortsett fra å minne meg på at jeg en gang syntes alt skulle være shabby chict. Men i løpet av 24 små timer fikk rommet endelig nytt liv.


Dagsengen som stod der fra før ble solgt nøyaktig 3 minutter etter at jeg la den ut på finn på impuls. Og siden det gikk så fint løp jeg ut og kjøpte nye bord og noen nye puter til det som skal bli vårt nye TVrom


Og siden det også gikk så fint var det jo ingen grunn til å stoppe der. Så da bar turen videre til Ikea for å kjøpe ny fin sovesofa i deilig avslappet lounge-stil. Skulle ønske jeg kunne si 'og siden det gikk så fint.', her også, men jeg er redd vi må hoppe over denne frasen akkurat her. La meg si det slik; denne sofaen får IKKE plass i bagasjerommet til en bil selv om den er ganske stor...

M hadde et lite øyeblikk av galskap der han dyttet manisk og målrettet på noe som for alle andre enn han selv tydelig var en elefant på vei inn i et bittelite kjøleskap. Men etter at jeg pent hadde bedt han om å legge fra seg kassene og trekke seg rooolig tilbake, ble han frisk igjen, og vips var sofaen på vei hjem på en stor henger. Som forøvrig var fylt til randen. Optimist da mannen min, om ikke annet:)


Så da er straks ting klart for de neste stegene som først er å kjøpe ny TV-benk og ny stor TV.  Før vi starter den største delen av oppussingen med å legge nytt gulv, fjerne alt panel og lage større åpning inn til rommet med dobbel dør. Yey:)Etter en uke med syke barn og syk mann i dag, var det forøvrig bare en måte å avreagere på. Med tyll. Det hjalp, jeg lover. 


Fin lørdag!

2 kommentarer:

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)