mandag 13. januar 2014

Prosjekt ny tv-vegg

Litt blury bilder av en ikke helt ferdig ny tv-vegg fra meg i dag. Er man ivrig så er man ivrig, og dårlige bilder av en halvferdig vegg er jo bedre enn ingen bilder i det hele tatt. Liker jeg å fortelle meg selv iallefall:)

TV-veggen vår har til nå vært husets litt glemte vegg. Med panel og en litt for stor og ruvende tv-benk var det definitivt rom for forbedring, og stort var derfor gliset da M forsvant ned i boden og kom opp med et brekkjern. Panelet var fjernet i løpet av en halvtime, og jeg hadde armene i været. Vi var i gang o/

Etter pussing og sparkling og grunning, malte jeg veggen med kalkmaling i fargen River Silt. Synes veggen ble fin etter ett strøk, men siden ekspertene anbefalte to malte jeg et strøk til... Var finere med bare ett strøk gitt. Men men. Er jo fint med to også. Og med ny og mindre tv-benk og noen nye vaser som rakk å snike seg ned i posene før jeg fikk tvunget føttene til å ta meg ut av House of Oslo, ble det helt ny look i tv-kroken.


Veggen, som nå ser ut som en litt rå murvegg, har blitt en finfin kontrast mot resten av stuen som ser litt sånn koselig flinkis ut. Veldig ordentlig. Bortsett fra treningsdingsen som henger i kjøkkenåpningen som jeg glemte å fjerne før jeg tok bildet, og som M får ha hengende der til enhver tid bare fordi jeg er så innmari glad i'n.


Da er det fint med en råtass vegg også. Balanse i regnskapet på en måte. 


Så da er det bare å få hengt opp tv'n, og og få satt bilder i rammene, og fikset alt det tekniske, men så sitter jeg her da og hviler litt på laubærene.. Var jo noe med balanse.


Lets face it, her kommer det ikke til å skje en døyt til i kveld..

13 kommentarer:

 1. Fin blogg og fin vegg...
  Du skriver veldig bra, og det er alltid hyggelig å titte innom deg. Ønsker deg og dine en fin uke!

  SvarSlett
 2. Fiiin vegg :) Du er til stor inspirasjon altså, kjære A :)

  SvarSlett
 3. KJempefint!!
  Digger veggen ♥

  hehe, en sånn treningsgreie har vi hengende og, kjempefiiin;)

  SvarSlett
 4. Riktig Godt Nytt År til deg!
  Ja, da var jeg plutselig tilbake igjen :-) Jeg skrev en kommentar til deg i et tidligere innlegg (27.oktober) og har tittet innom bloggen min med ujevne mellomrom for å se om du hadde lagt igjen en kommentar der. Så ingen der, men så tenkte jeg at du kanskje hadde lagt igjen svar under blogginnlegget ditt, og det hadde du :-) Tusen takk. Jeg forventer ikke svar på alle kommentarene mine altså, så det må du ikke føle deg forpliktet til! Det var bare at akkurat denne kommentaren var en av mine mest personlige så langt i "blogglandia" så det var hyggelig at du tok deg tid til å svare. Men nok om det :-) Jeg er fortsatt innom og titter på et par av mine favorittblogger, og da er det alltid så koselig å titte innom hos deg. Blir alltid glad når jeg er "på besøk" hos deg, så håper du fortsetter å blogge.... Jeg har forresten blitt følger på instagram kontoen din idag (som IrenA), så vet du det:-) Før jeg slutter av nok en lang kommentar så må jeg jo fortelle at vår lille datter er kommet til verden for 7 uker siden - Under ett år etter at jeg mistet min kjære mamma, og tre dager etter hennes fødselsdag... Veldig, veldig lykkelig over å ha fått en skjønn liten datter, og samtidig kan jeg ikke unngå å være vemodig over at ikke mamma får oppleve det... Men nå vil jeg prøve å fokusere på det positive, og glede meg over at vi har blitt fire i familien, og over alt det fine vi skal få oppleve sammen i tiden fremover... Ha en fin dag. Jeg er plutselig tilbake. Klem

  SvarSlett
 5. Det er blevet super flot!!! Kan godt forstå at du er glad og vældig tilfreds med resultatet :-)
  Kram Jeanette

  SvarSlett
 6. Åh vilken fin guldvas, superflot :)

  SvarSlett
 7. Så fint! Hvor er tvbenken fra?

  SvarSlett
 8. Nå savner jeg blogginnlegg :)

  Hilsen Mariann

  SvarSlett
 9. Vakker side du har. Jeg blir imponert. Besøk nettsiden min, som jeg tar for meg en del om oppussing Du må fortsette ditt nydelige arbeid =)

  SvarSlett
 10. These children desire for movement and sense motivation. No matter what style you like
  to play, you should find that there is plenty on offer to keep you busy.
  " This is a good question to ask, since Dorcas thimbles in mint condition may look exactly like pure silver. Approximatley 80% of college students change their major at least once during their college career. There are some serious matters that must be considered:.

  My blog; magic fun apps

  SvarSlett
 11. Good to see a new blogpost. hope to see more of your lovely blog.
  Ps it is grate to see a photo from the blue lagoon here, hope you had a good time there, this is just about 15 min from my home, but I live in Keflavík (near the airport)
  Hugs from Iceland
  Stina Sæm

  SvarSlett
 12. Thank you Stina:) We had the greatest time in Iceland this summer, and I completely fell in love with your country. We spent three days in Reykjavik and then two days in wonderful Stykkisholmur:) Looking very much forward to come back!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)