tirsdag 21. mai 2013

Vår, terrasse og drømmepinse

En fantastisk pinse er over, kroppen er fylt med D-vitaminer, huden er solbrent og hjertet er fullt etter gode dager med familie og venner.


17. mai kom med lovnader om drittvær og medfølgende lave forventninger til dagen - som plutselig ble en av de fineste nasjonaldagene jeg kan huske. Stikkord: Barnetog, is og lek, Prosecco, pølser og kaker med fine venner, sommervarme som gjorde at bunadene raskt ble erstattet av svale sommerkjoler, grilling med familien, og terrassekos med tente lykter, pledd, hvitvin og godt selskap til langt på natt. 


Felles for 17. mai og resten av pinsedagene var at de stort sett ble tilbragt ute, og aller helst på terrassen som endelig er malt og fikset for sommeren. Det føles like godt å utvide huset med et ekstra "rom" hver eneste sommer, og enda bedre å tilbringe tid der i horisontal stilling med bikini og bok på dagtid, og ettermiddagene og kveldene med grilling og fine mennesker.


Utesalongen kjøpte vi for et par år siden fra Home and Cottage, og jeg har stort sett bodd i den hver eneste soldag siden.


Og det er alltid like gøy når jeg, etter innherdig putebæring, danderer den siste puten - selve kronen på verket, og samtidig kjenner den første regndråpen treffe nesen. Da er det bare å følge samme rute inn igjen. En rute jeg løper ganske ofte i grunn..


..men ikke denne helgen. Denne helgen skinte solen for oss non stop, og gjorde at hvert eneste måltid ble inntatt i ny spisegruppe med fine myke puter fra Tine K.. som allerede har fått litt ketschup-pynt både her og der.


I dag pøsregner det igjen, og det skal det visstnok gjøre i mange dager fremover også. Men vet du, etter denne bonusferien er det helt ok. Jeg er værmenneske til fingerspissene og fortsatt høy på sol:)


Så hurra for at det endelig er blader på trærne, og at vi har fått fylt opp energilagrene etter en lang vinter, og for solen som har varmet oss de siste dagene, og for nyplantede blomster i hagen. Det er vår! Velkommen skal du være!  


10 kommentarer:

 1. Så nydelig uteplass og flotte møbler,det som er kjedelig er alt ein må dra ut og så på plass igjen men sånn er jo denne tida,Hihi:)
  Eg ønsker meg ein slik god sofa til å sitte i,herlig må være!
  Håper du har hatt ei fin pinse!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. herlig uteplass du har, og møblene var virkelig flotte. Det har vært en hel fantastisk pinse, disse dagene vil jeg leve lenge på, særlig nå som gradene har sunket og det er en del kaldere ute. ønsker deg en superfin uke:-) klem Helen

  SvarSlett
 3. Ja, nå har vi virkelig hatt fine dager:))
  Flott uteplass ♥
  Håper det var en forsmak på hvordan sommeren kommer til og bli i år:)

  SvarSlett
 4. Så herligt å kunne slenge ut puteneav og til,været må jo nytes mens vi har det:-) super blogg, fin stil du har:-) Har en ny blogg på gang, så sjekk ut giveawayen min:-)
  Ha en fin dag!
  Klem Siv Mette

  SvarSlett
 5. Nydelig uteplass! Ligner litt vår sittegruppe, fantastisk god på late (så late som de kan bli med en spinnvill ettåring i hus) sommerdager ;-)

  God mandagskveld til deg :)
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 6. Your Hdtv Encounter - Acknowledge No Alternatives

  Feel free to visit my web site best projectors 2013 (www.10projectors.com)

  SvarSlett
 7. så nydelig uteplass dere har:)) harminisk og lunt. Kjempefin blogg:) dere har det såååå fint. Har ikke sett denne blogg før, men ønsker å følge deg framover.
  Klem Ann Elin :))

  SvarSlett
 8. Utrolig koselig uteplass! Ha en fin sommer :)

  SvarSlett
 9. Nydelig uteplass du har!
  Lykke til i utfordringen :)

  Nina

  SvarSlett
 10. Lekker uteplass!!
  Lykke til
  klem Tove

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)