søndag 7. oktober 2012

16 days in heaven

Sitter og nipper til det siste rødvinsglasset før årets beste ferie vemodig nok må se seg avsluttet om en liten time eller to. Må bare hale ut siste lille ferierest ørlite til, og tillater med derfor en aldri så liten ferieoppsummering basert på halvdårlige Insta-bilder men med den gode følelsen i magen. Tilgi meg.

Årets ferie ble som så mange ganger tidligere tilbrakt i Marbella-traktene helt på sydspissen av Spania. Og som vanlig ble jeg hodestups forelsket. Jeg ble forelsket i solnedgangene som skaper magi og som gir deg ro langt langt der inne et sted..


.. og i de fantastiske strendene i El Rosario-området der vi bodde i et hus på stranden den første uken.

Jeg ble forelsket i livsnyter-følelsen jeg fikk da jeg drakk morgenkaffen med bena dinglende i bassenget..


..og i det å spise middag i solnedgangen på en av de mange restaurantene som ligger langs stranden med lillemor sovende i vognen ved siden av.


Jeg ble hodestup forelsket i huset vi bodde i den siste uken av oppholdet, i vakre lille Mijas..


..som var så flott at det i grunn fortjener å bli vist fra alle vinkler. Som fra denne inn mot baren og utekjøkkenet ved bassenget hvor vi tilbrakte dagene..


..eller fra denne vinkelen som viser litt av den fantastiske utsikten fra huset over fjellene og byen og havet langt der nede...


..eller av sydfasaden som var fullstendig dekket av blomster og som fikk meg til å måtte klype meg litt i armen for å tro at det virkelig var her vi skulle bo.


Men det var det, så da var det bare å ta frem bikini og boken og sole seg og bade og høre på sirissenes sang mens man formelig kjente at batteriene ble ladet.

..og å trekke opp på den store terrassen om ettermiddagen og spise sene middager med solbrent hud..


..og å avkjøle den med et bad i det store bassenget.


Fin ferie altså! Som alikevel ble avsluttet noen dager før den opprinnelige planen. Fordi min kjære kjære Silia giftet seg med mannen i sitt liv. Da kan man ikke være i Spania. Da må man være på Ekeberg-restauranten og nyte omgivelsene og menneskene og le av talene og gråte av talene og kjenne seg litt beruset av livet og kjærligheten og muligens litt av vin også..


Høyt over byen i natt.


Men lander igjen i morgen. Tror jeg. Da er det mandag og barnehage og jobb og sunn mat igjen, og ikke mere vin og endeløse biter med toblerone. Kanskje like greit. Men jammen har det vært godt å sveve litt :)


6 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder og tekst! Og sveve er viktig det.

  Har du lyst til å fortelle meg akkurat hvor du har bodd så hadde jeg blitt glad.
  Min tur til å booke Spania ferie, og nå surfer jeg rundt litt på måfå på nettet for å finne noe fint til oss. Har barn på omtrent samme alder som deg og det så så fint ut.
  Bare hvis du vil:)
  Monica
  (mheldor@hotmail.com)

  SvarSlett
 2. ser ut som om dere har vært i paradis, nydelige bilder og alltid like vakker tekst. Det er en fryd å lese innleggene dine, du har en så fin måte å få satt ord på ting. klem Helen

  SvarSlett
 3. Åi, jeg tror jammen jeg jobber sammen med venninnen din... Litt for tilfeldig om det er to Silia'er som giftet seg i Oslo på lørdag? :)

  Tipper det var helt nydelig! :)

  SvarSlett
 4. Haha, "Allis i eventyrland", nå måtte jeg inn og se på profilen din, og når jeg ser hva du jobber med er det helt klart samme Silia. Fineste i verden. Og bryllupet var magisk:)

  Monica, jeg sender deg en mail med litt tips:)

  Og Helen, tusen takk for vakre varme ord - som alltid:)

  Klem A

  SvarSlett
 5. Help your house be Theater Ideal for Your Residence!


  Check out my web-site: vdeo to mp3 converter free

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)