tirsdag 17. april 2012

Vaske/stellerom

Tusen tusen takk for de fine kommentarerne og lykkeønskningene til vår fine og fortsatt bittelille Marie. Hun stiller med sine stusselige 2,7 kg fortsatt i fuglevektklassen og bidrar til at mor stadig veksler mellom å være dypt stormforelsket og lettere nevrotisk for at hun sover for mye, spiser for lite/spiser for mye osv. Alt er med andre ord helt som det skal være for en "nybakt" mor:)

Men litt interiør - det har vi fortsatt tid til. I forbindelse med at vi gjorde om boden vår til nytt soverom til Marie ble det nemlig litt endringer på vaskerommet også. Den opprinnelige døren inn til boden gikk inn fra vaskerommet, men med ny dør til rommet fra gangen trengte vi ikke lenger den opprinnelige døren. Åpningen ble derfor murt igjen og planen er å kle den nye gipsveggen med en finfin tapet med masse farger og fine mønstre..


.. men siden denne tapeten enda ikke på magisk vis har dukket opp foran mine føtter er veggen forløpig malt i en egenblandet smårar farge (skal vi se, vi prøver en dæsj av det malingspannet og en dæsj av deg og litt av deg = strategi som tydeligvis fører til smårare farger). For at ikke veggen skulle bli alt for kjedelig i påvente av den manglende 'blow-me-away-tapeten' malte vi på en liten tavle som umiddelbart ble offer for allverdens dårlige ordtak..


..som heldigvis lett kan vaskes vekk. Tavlemaling er fortsatt gøy!


Og siden vaskerommet er et godt og varmt lite rom med masse benkeplass, hyller og vaskemuligheter fant vi ut at vi like godt kunne gjøre det om til et kombinert vaske/stellerom.


Herlig å bruke litt farger igjen i interiøret. Og endelig har jeg en skjellig grunn til å boltre meg i rosa, søte prints og pasteller. Kun for Marie sin skyld selvfølgelig.


Nå vil fuglungen ha mat. Mamma kommer!


6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med ei nydelig nydelig lita jente. Jeg kjenner igjen det å være lettere nevrotisk når babyen er bitteliten. Vår var jo 2.1 ved fødsel og har nå som ettåring så vidt kommet seg over 8 kg. Men gutten har hele tiden vært energisk, blid og fornøyd så alt er nok som det skal se :) Nyt dagene kjære du, de går jo så alt for fort.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med lille skjønne Marie! Det er så stort å bli mamma! Du har jammen overskudd som klarer å blogge ved siden av å være nybakt mamma OG mamma til lille W. Supermamma! :-) Klem

  SvarSlett
 3. herlig innlegg og fantastisk skjønn den stellematta, har sååå lyst på ei lita prinsesse selv ♥

  SvarSlett
 4. gratulerer så masse med en herlig liten jente =D
  SÅ utrolig søt stellepute.
  Ha en fin uke videre.
  Klem

  SvarSlett
 5. Lille søte Marie<3 Kan tenke meg du går rundt med sommerfugler i magen om dagen:) Forelsket meg heeeelt i håndkle(?) på stellematten! Et sånt vil jeg ha til Agnes!Nydelig!

  klem Anki

  SvarSlett
 6. gratulerer så mye med ei lita prinsesse. Så praktisk å ha stelleutstyret på vaskerommet. Kan jeg spørre hvor stelleputa er kjøpt? Merita

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)