søndag 19. februar 2012

Hverdagskjærlighet

I dag skal jeg gjøre noe jeg ikke jeg har gjort før. Jeg skal reposte et innlegg jeg skrev for ganske nøyaktig ett år siden. Bare fordi jeg liker det. Og fordi det så enkelt beskriver følelsen som fyller meg hver dag men som ikke alltid er like lett å definere ..
---------------------------------

Noen ganger får jeg en rar følelse av at det er like før hjertet renner over. Dette fenomenet finner herlig nok sted relativt hyppig, og i aller størst grad når jeg iakttar samspillet og kjærligheten som lyser mellom de fantastiske mennene som falt inn i og beriket livet mitt for henholdsvis 13 ½ og 2 ½ år siden.

Det kan være som i går da jeg smilende iakttok hvordan de automatisk hentet seg hver sin vogn da vi kom til butikken, og hvordan de med største naturlighet tuslet side ved side med vognene sine. Eller da jeg la merke til hvordan M passet på at alle de "gode" matvarene som det er gøy å trille rundt på alltid havnet i Lille ws vogn, mens han puttet dorullene og Zaloen i sin egen.


Eller da de begge to jobbet ivrig med å måke vekk snøen fra inngangspartiet etter gårsdagens aketur. M med sin store blå skuffe som han har kjøpt fordi den tar unna mye snø. Og Lille w med den lille blå skuffen han har fått av pappan sin for at han skal få lov til å være med å "hjelpe" han også.


Du vet, helt vanlig hverdagskjærlighet..

Som jeg elsker de!

6 kommentarer:

 1. Som jeg koser meg hver gang med innleggene dine. Du skriver så fantastisk godt og levende! Nydelige bilder som både fysisk og metaforisk beskriver forholdet mellom de to herlige mennene i livet ditt. Takk for at du sprer hverdagsglede! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. herlig innlegg, du skriver så levende og får satt ord på de samme følelsene jeg selv sitter med når jeg ser på mine søte små

  SvarSlett
 3. Koselig innlegg, jeg husker det fra sist du postet det også, og synes både bildene og teksten er herlig:-)
  Helt enig med Christine over her, at du sprer hverdansglede med dine innlegg, takk for det:)
  Ønsker deg og dine en fin uke!

  SvarSlett
 4. Så nydelig du skriver - og dette var virkelig et innlegg verdt en reprise :) Det er nydelig med sånne mennesker i livet som gjør at det føles som om hjertet renner over. Jeg har også noen av dem i mitt liv, og det er jeg så takknemlig for! :)
  Du har en fin blogg som jeg har fulgt lenge :) Liker måten du skriver på - og formidler det du har på hjertet, enten det er interiør eller dypere ting.
  Og du? Tusen takk for nydelig kommentar "inne hos meg" - det rørte meg til tårer. God klem til deg - også ønsker jeg deg en nydelig uke!

  SvarSlett
 5. Hei hei!
  Tror det er første gang jeg kommenterer her hos deg, men jeg har fulgt bloggen din lenge.
  Liker meg sååå godt her inne, du er så flink til å skrive, virker som ei veldig kjekk jente og ikke minst har du god smak :)
  Herlig innlegg du har i dag.
  Har også et hjerte som stadig flommer over av kjærlighet til mine to kjære, og jeg kan begynne å gråte bare av å se på lillesnupp som ligger og sover (mellom mammaen og pappaen sin!).
  Det sebrateppet du fikk tak i har jeg også - love it!
  Gleder meg til å se mer av jenterommet etterhvert, og gratulerer forreste med Marie som er på vei :)
  Klem Guro

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)