fredag 23. desember 2011

God jul

Lille julaften... Selv om jeg nok snart må anse meg selv som voksen kiler det godt i en eller annen lykkemuskel bare ved tanken på at dagen er her.

Nå lukter huset godt, gavene er pakket inn, og det er, må jeg si, overraskende mye rød pynt rundt meg her jeg sitter og og hviler og puster på ei stund. Desember er hvit og glitrende og pyntet med naturlige elementer, men høytidsdagene er visst fortsatt ganske så røde. Overraskende også for meg, men sant likevel:)

Tusen tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på mitt så langt eneste juleinnlegg dette året. Og tusen takk fineste Elin som tilbød å sende meg lerkegrener på tvers av hele landet fra treet ditt. Du er veldig veldig søt!!
Jeg er redd det allikevel blir noen dager før neste innlegg dukker opp, for denne julen er fullstappet med hyggelige aktiviteter som jeg gleder meg til å fylle dagene som kommer med. Gleder meg gjør jeg også til å komme opp til hytta igjen. Vi gjentar fjorårets juleferie og reiser til fjells for å feire inn det nye året. Jeg gleder meg som en gal til peiskos, snøhule-making og til å gå på skiiiiii!

Men aller først;

 Fra alle oss
- til deg som er så fin å stikke innom -
En riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Måtte det bli magisk!


Klem A

9 kommentarer:

 1. for ein nydeleg gut! ynskjer dokke ei vakker jul, og eit herleg 2012!

  klem e

  SvarSlett
 2. Så herlig innlegg.. Høres ut som dere har en fantastisk jul foran dere :) Her er alt klappet og klart, nå venter vi bare på foreldrene mine som kommer på besøk.

  Nydelig bilder av gutten din.

  Juleklem

  SvarSlett
 3. Vilken stilig kille!
  God Jul!
  kram
  Ulrika

  SvarSlett
 4. Ja her også er det VELDIG rødt nå føler jeg...og en del av meg gleder seg faktisk allerede til å ta det bort...hihi...MEN julen er jo mest for barna og barna vil ha nisser over alt og jo mere rødt jo bedre....så da blir det jo litt sån...:-) Så nydelig bilde av lille W <3 Han så liksom så stor ut..må være storebror effekten som har startet alt ;-)
  Håper dere får en fantastisk høytid alle sammen og en herlig hyttetur med masse deilig gnistrende snø :-) GOD JUL ! Stor klem til dere alle!

  SvarSlett
 5. Så skjønn din lille er!
  Høres ut til å bli en herlig julefeiring,
  kos dere masse : )
  ..og nyt tiden med familie og fridager, la
  de skjemme deg bort : )
  God klem fra meg

  SvarSlett
 6. Skjønneste gutten din! ♥
  Ønsker deg og dine en vakker jul, og håper du nyter den akkurat slik du ønsker!  Juleklem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Nydelig gutt og vakkert kort! Hos meg er det fullstendig bloggtørke, men håper å få tid og ro til å titte innom litt i Blogglandia i julen.. og først ute er du :-) Ønsker deg en deilig romjul, og alt godt for det nye året. Klem

  SvarSlett
 8. nydelig guttunge du har
  håper romjula di er bra

  stor klem fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 9. Takk for Julekort og bilde av gromgutten.
  Godt Nytt År til dere alle. Det blir et spennende år med familieforøkelse og lillegutt blir storebror.
  Klem fra tante

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)