lørdag 22. oktober 2011

Lille ws rom

Da er turen kommet til lillemanns rom selv om det har skjedd en del endringer her siden bildene ble tatt. Han blir jo større for hver dag som går og har derfor fått et litt mer guttete rom med større seng (som ser slik ut) og bilteppe på gulvet som er hyppig i bruk. Nåååde den som skulle være så uheldig å tråkke på parkeringsplassen eller hovedveien på teppet når Lille w styrer bilene sine mot denne!


Lille ws første Convers og den lille barnehagesekken som rommer turmat og kakao hver onsdag har fått hver sin knagg på veggen.


Og på en annen vegg flotter de søte små ekorn-knaggene jeg fant på Designtorget i fjor seg.


Siden det enn så lenge er mor som bestemmer hva som skal være inne i rammene på rommet er fortsatt hovedinntrykket at rommet er svaleste lyseblått (veggene på rommet og passe-partouten i rammene er malt med fargen Morgendis fra Jotun, og jeg synes den er så fin). Tror jeg må nyte det så lenge jeg kan. For hvor lenge er det til Lynet Mcqueen og fotballspillere pryder veggene mon tro? Jammen godt jeg har et nytt babyrom å dille med fremover:)

Alle bilder: Jeanette Bækkevold

Nå bærer det inn til byen. Vi skal spise lunsj, gå tur og kjøre trikk. Lille w har gledet seg en uke. Til trikken altså:)

Ha en fin lørdag!

5 kommentarer:

 1. kjempefint rom....
  likte fargekombinasjoen av blått/brunlig...
  men kjekt og innrede større gutterom også, og nye babyrom:)

  ha en fin lørdag!
  klem ellemell

  SvarSlett
 2. Herlig rom for Lille W!
  ..her er det også jeg som enn så lenge får
  bestemme dekoren på gutterommet, og jeg gruer
  meg bittelitt til den tiden er forbi.
  Er lysslyngen over sengen fra Habitat?
  ..har en som ligner derfra, men min har så blålig skjær i lyset -
  og det er jo ikke like fint!

  Fin lørdag til deg,
  klem Elisabeth

  SvarSlett
 3. oh! my! Those converse sneakers are melting my heart. Lovely nursery :)

  SvarSlett
 4. flotte bilder av rommet, er så glad i lyslenken som er over sengen hans. Her i huset har guttene begynt å bli så store at det er Star Wars på gardinene i ett rom, sjørøvere som ruler på det andre rommet og Cars som er sjefen på minstemann sitt rom. Eldstekaren begynner å bli såpass stor at der er det ganske kult (hvis man anser Session klister over det hele som kult hihihi)

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilder, dere har det jo så fint hjemme. Leser ofte bloggen din (du er veldig flink til å skrive), men er dessverre altfor dårlig til å kommentere. Nå har dere bodd en stund utenfor byen og har lurt lenge på om dere trives? Angrer du på at dere flyttet ut av kjernen? Går det mye tid på pendling eller fungerer det greit?

  Mvh Cecilie

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)