torsdag 21. oktober 2010

Vaskerom

Hjelpes! Nå er det like før jeg sender inn en bekymringsmelding på meg selv. For er det ikke litt spesiell adferd å ta masse bilder av sitt eget vaskerom for så å publisere det på nettet? Vi snakker tross alt om husets desidert kjedeligste rom! Mitt kjedeligste rom. Det roper ikke akkurat allmenn interesse!

Har antennene mine blitt fullstendig skjeve etter noen måneder som blogger? Jeg må jo undre litt!


Allikevel sitter jeg her da. Og viser bilder av det nyoppussede vaskerommet mitt. Passe stolt for å endelig ha et vaskerom etter år med fellesvaskeri i Oslo, og passe fornøyd med meg selv fordi rommet så ut som en stor badstue for få uker siden, men slett ikke lenger nå.


Jeg har lakkert 2 millioner kvister. Grunnet. Malt tak. Malt vegger. Malt lister. Malt dører. Pusset benkeplate. Malt benkeplate i en helt feil farge. Ilt ned til Jernia og kjøpt ny maling og malt benkeplaten igjen. Og nevnte jeg at jeg har satt på nye skapknotter, nye dørhåndtak og kjøpt nytt teppe til rommet som tåler vann?

Jeg endrer resolutt standpunkt. Her trengs ingen bekymringsmelding! Det er klart jeg trenger en blogg for å vise frem hvilken enorm innsats jeg har lagt ned her. Dette er jo som å ha noen hundre gjester som tilfeldigvis titter innom akkurat når vaskerommet er ferdig oppusset, slik at jeg kan sette døren litt på gløtt og passe på at alle går feil og havner inne på det nye rommet.. Helt uten baktanker selvfølgelig!


Ok, vaskerommet mitt er ikke så fantastisk. Men det er litt gøy med blogg. Å kunne dele ideer, inspireres, og en gang iblant gi litt inspirasjon tilbake. Det føles fortsatt som en herlig liten avstikker i hverdagen. Og da er det jo ingen grunn til å gi seg helt enda:)

(Dessuten ser jeg at jeg fortsatt har mye å lære som blogger. Hadde jeg vært proff hadde jeg selvfølgelig satt inn litt friske rosa blomster, hengt opp bildet, og latt den fineste genseren til Lille w henge nonchalant fra en av tørkesnorene. Amatør! :)


Bye bye blogg. Hello Berlin! Nå venter jentetur med god mat, godt drikke, shopping, spa og dansing. Flyet går gryytidlig i morgen og tar meg ikke hjem før sent på søndag. O' glede. Jeg kan nesten ikke vente:)

Ha en herlig helg!!!

8 kommentarer:

 1. Så fint :)
  Likte spesielt godt gulvteppet og bildet av sommerfuglen.
  Her hadde det vært morsomt med et før bilde også.
  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 2. Du trenger virkelig ikke slenge inn en bekymringsmelding på deg selv.. Klart dette skal vises frem!!

  Men jeg blir derimot bekymret over meg selv som faktisk sitter på kontoret å smugtitter på andres vaskerom når jeg har en million hasteoppgaver foran meg på pulten.. Merkelig prioritering? Neida- vi er så sunne og friske, atte- hele gjengen!!

  Berlin hørtes veeeldig bra ut! God tur!!

  SvarSlett
 3. Ler litt for meg selv her. Du er nå søt da. ;) Ikke gal i det hele tatt. Bare blogger. Er veldig misunnelig på det fine vaskerommet ditt forresten. Jeg har nelig bare vaskemaskin og tørketrommel på badet og det er ikke like stas.

  Grattis med ny kjole forresten. Jeg er litt misunnelig på den også. Fiiiiiine kjolen. ♥

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig og ikke minst ryddig vaskerom:)

  kose deg i Berlin:) Hørtes kjekt ut:)
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. HAHaHA;) Morsomt! og jeg må jo selvfølgelig kommentere som blogger hvor utrolig fint du har fått det, men det har du jo altså;) hehe. Ha en kjempe fin tur til Berlin:D

  SvarSlett
 6. Morsomt innlegg!!! Du skriver som alltid så fengende!:)
  Og det er klart at du må vise fram et så fint vaskerom!!! Iallfall når du selv har jobbet og svettet for å få det slik!:)
  Jeg har mange ganger tenkt at det kanskje er på tide å blogge vårt vaskerom også. (Som om noen sitter og holder pusten mens de venter på de bildene, liksom:))
  Men det er langt fra så koselig som ditt, så nå vet jeg ikke om jeg tørr:)

  Berlin tur hørtes gøy ut!!!!!
  Heldige du!
  Håper du får kost deg masse!
  Så får du avgi rapport når du kommer hjem:)

  Klem!

  SvarSlett
 7. Så deilig vaskerom da! Lyst og ryddig og ikke minst romslig! Jeg har en MEGET trang liten bule (med en diiiiger varmtvannsbereder) som faktsik er for liten til å kunne tørke tøyet i...:o( Men jeg har fliser på gulvet og lyse vegger der og en god plan om å konvertere boden vår til tørkerom...hihihi..Så det kan jo bli bra til slutt alikevel;o) Nok et vinterprosjekt for meg!
  Ha en riktig god tur til Berlin!

  SvarSlett
 8. Haha, eg er SVÆRT glad du ikkje hadde duggbelagde roser på vaskebenken, det KAN bli for mykje av det gode nemleg ; )
  Eit superfint vaskerom, gler meg til eg ein gong har mitt eige! Her er det vaskemaskin under kjøkkenbenken og tørskestativ akkurat der du har tenkt å gå. Urk!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)