søndag 6. juni 2010

1 år

I dag er det 1 år siden jeg mistet min fantastiske søte mamma. Det føles uvirkelig og litt tristere enn jeg hadde håpet. Heldigvis fortsetter stadig blomstene mamma plantet for snart 2 år siden å dukke opp i det lille bedet hennes. Den ene vakrere enn den andre. Akkurat slik som hun som plantet frøene deres (alt for dypt, men dog) ..


Jeg har alltid likt å skrive ned ting for å få ting ut av hodet mitt. Et par dager etter at mamma døde i fjor skrev jeg denne teksten. Den synes jeg passer i dag.

3 kommentarer:

 1. Jeg føler med deg, kjenner så mye av smerten din jeg klarer- det er forferdelig vondt. Men jeg kjenner også kjærligheten og takknemligheten din. Jeg husker godt det forrige innlegget ditt, men når jeg leste det nå også gråt jeg igjen. Det er så uendelig trist og meningsløst at du skulle miste din mamma og W sin mormor så altfor altfor tidlig. Sender varme tanker og gode klemmer, Heidi

  SvarSlett
 2. Var på graven i dag sammen med din far og din mammas kusine. Det er så fredfullt og vakkert der. Hadde en tung dag i går da det var 1 år siden hennes siste flotte dag. Hun var en flott kvinne som fortsatt lever gjennom alle de som var glad i henne. Hun er i hjertet vårt.
  Klem til deg og dine fra tante

  SvarSlett
 3. For et nydelig skriv og bilde av dere i innlegget du linket til ❤ Jeg har heldigvis ikke mistet noen av mine enda, men jeg føler virkelig med deg og gruer meg til den dagen det blir min tur. Det er klart det er en livsomveltende endring for foreldrene våre har vi jo ekstra sterke bånd til samt at de alltid har vært der. Jeg synes det er koselig at du minner mamman din slik kjære deg. Mange tanker til deg...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)