søndag 21. mars 2010

Irresistible

I kveld kommer pappa, bror og hans søte samboer på middag. Jeg elsker å ha middagsgjester, men kan ikke for alt i verden skjønne hvorfor jeg alltid skal prøve noe nytt og avansert jeg aldri har prøvd før når jeg venter gjester. Er det for å tøffe meg? For å late som om jeg er mye mer eksotisk på kjøkkenet enn jeg egentlig er? .. Jeg undrer virkelig, men vet ikke om jeg egentlig ønsker å finne svaret :)


Selv om jeg pludrer over grytene i dag, omgitt av mystiske ingredienser, var jeg heldigvis smart nok til å bake verdens beste gulrot-cupcakes i går. Disse blir nemlig saftigere og bedre jo lenger tid de får i kjøleskapet (jeg regner med at de har en holdbarhetsbegrensning de også, men de har aldri vært i nærheten av å overleve lenge nok til at jeg har fått testet denne - gulrot cupcakes er i konstant livsfare med meg i nærheten:).
Jeg tror ikke jeg kan tenke meg noe jeg synes er bedre enn disse muffisene. Jeg synes faktisk de selv går muffinsen fra Magnolia Bakery en høy gang, da disse er lettere og saftigere og langt mindre kvalmende, selv etter en 3-4 stykker (I would know:)


Håper dere ser bort fra at etasjefatet mitt er av den litt ymse sorten. Jeg har lett og lett etter det perfekte etasjefat i lang tid, men fortsatt uten ønsket resultat. Siden cupcakes serveres på et etasjefat, dermed basta, måtte jeg improvisere litt, og ved hjelp av 3 askjetter i ulik størrelse og 2 kopper (alt for store, men det var de jeg fant) tryllet det seg etter hvert frem et litt rart men ganske så funksjonelt etasjefat. Synes det fungerte såpass fint at jeg gleder meg til å rote rundt på markedet på Birkelunden ved første anledning, for å finne 3 gamle fine asjetter og 2 lysestaker som jeg kan lime sammen til et etasjefat. Tror det kan bli fint altså!

Vi trillet forøvrig innom Birkelunden i går også, der det var et fantastisk sjarmerende bondemarked. Jeg spiste ulike oster og nystekte sveler og lefser og koste meg stort. Ingen steder er bedre enn Grünerløkka i helgene!


Nå er mannen sendt på fotballkamp, litt cupcakes er sendt over til min søte og alltid like søthungrige nabo, solen skinner, sønnen sover på balkongen, og jeg burde sittet der jeg også. Men neida, for jeg må tilbake til den dumme middagsoppskriften min. Neste gang blir det Grandis:)

Håper du koser deg!

10 kommentarer:

 1. For noen fantastiske cupcakes!! Ikke bare så de lekre ut, men jeg ser jeg kunne slukt sikkert 5 stykker av de! :)
  Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 2. Mmmm.. Nå fikk jeg lyst til å bake selv. Bruker du samme oppskrift som til vanlig gulrotkake eller?

  Synes stettfatet ditt ble kjempefint jeg, tenkte ikke over at det var hjemmelaget før jeg leste det. Håper at det blir en vellykket middag i dag, det er ekstra koselig å komme på besøk når noen har lagt litt ekstra sjel i maten.

  Gog søndag til deg!

  SvarSlett
 3. Obs. skulle være god, men det skjønte du sikkert;-)

  SvarSlett
 4. Å guri for noen cupcakes! De så helt himmelse ut!

  Mulig å spørre om oppskriften?
  Da har jeg noe å prøve meg på å lage, og servere gjestene i påsken.

  Ha en flott søndag videre :)

  Klem, Line.

  SvarSlett
 5. De muffinsene så FANTASTISKE ut. Kanskje du vil legge ut oppskriften? Da kan jeg servere de på neste venninnekveld. Tipper jeg får stor tjerne i boka da :) :)

  Her sitter jeg og titter i blogglandia mens jeg venter på lammecarre. Ikke å klage over det heller.

  God middag til dere :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempe fine cupcakes. Fantastisk fin frosting på de. Flink du er:D

  SvarSlett
 7. Du er så flink!!!!!!!!!!!!!!1
  Det er garantert de lekreste kakene jeg har sett!!! Stiller meg i rekken av de som ønsker oppskrift!:) (Er jo ikke dumt å imponere litt en gang iblant:))
  Og etasjefatet ditt var jo flott!
  Har innsett at jeg også må ha et etasjefat! Får bli neste investering på kjøkkenet:)

  Bakte forresten sjokoladekaken din til dåpen! Knallgod!
  Og minst like god etter at den hadde vært en tur i fryseren! (Ekstra god når den ble spist i friluft på søndagsturen vår forrige helg:))

  Hm... Var noe mer jeg skulle si....
  Jo - jeg er imponert over at du tørr å teste nye oppskrifter! Vi har hatt overnattingsgjester i helga, og dagens middag var pizza:) Riktignok hjemmelaget da! Men ikke akkurat søndagsmiddag med steik og poteter:) Var mannen som fikk lov å bestemme menyen, så da ble det slik:)

  SvarSlett
 8. De så deilige ut..nami nam..
  Løkka er bare herlig, vi er avhengig av sofienberg parken♥
  kos

  xxx

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)