Oppskrift Ostehorn (16 stk)
3 dl melk
25 g gjær/en pakke tørrgjær
1 ts salt
3 ss smør
1 ss sukker
8 dl mel
Bland alt det tørre. Smelt smør og varm melken til den er ca 40 grader og elt sammen med det tørre til deigen blir glatt og smidig. Kjevle 2 leiver som hver deles i 8 stk. Legg på ost og skinke og rull sammen til horn. Stekes ved 250 grader i ca 10-12 minutter.
Halvparten av ostehornene har vi allerede klart å sette til livs selv:) Å som jeg elsker slike søndager!
Nyt søndagen!
Hørtes ut som en superkoselig søndag :)
SvarSlettHei vennen!
SvarSlettSå koselig å titte på alle de siste innleggene dine. Masse fint må jeg si, og det teppet er jo bare helt nydelig (og ikke minst krabaten inni!). Skulle gjerne lært meg å hekle selv, men bør kanskje bli ferdig med 1001 strikkeprosjekter først...:)
Jeg gleeeeder meg masse til vi sees om forhåpentligvis kort tid!:)
Ha en fortsatt herlig søndag søte du! Stor klem fra din noe passive bloggvenn ;o)
Jeg er glad som skal på besøk til deg i morgen. Gleder meg til å se lillegutt.
SvarSlettHe he, det var veldig gode horn! Og jeg liker bollen! ;) Og deg da! E.C.
SvarSlett