tirsdag 6. november 2012

Maries rom

Tenkte det kanskje var på tide med et lite livstegn fra denne kanten igjen, og siden det begynner å bli en stund siden jeg postet bilder av rommet til Marie som ble bygd i vinter, har jeg omsider pusset støv av kameraet igjen.


Er så glad i stemningen som er inne på rommet til lillemor. Hver kveld avsluttes med litt synging av særs variert kvalitet før jeg setter på ranglen over sengen hennes som aldri aldri får bli ødelagt! Jeg vet ikke om det er bamsene som flyr rundt og rundt, om det er yndlingssangen som avspilles, eller det faktum at rommet fylles av stjerner og måner når den settes på, men lillemor sovner som en stein hver kveld, og jeg går ikke ut at rommet før både lillejenta og ranglen har fått hvert sitt varme kyss.


Wall stickeren fant jeg for en stund siden på Søstrene Grene for en slikk og en ingenting. Da er det liksom lov å bli litt lei den etter en stund også, men enn så lenge får den blomstre litt til for blomsten min (M hevder tidvis at ordspillene mine er litt tørre. Han aner selvfølgelig ikke hva han snakker om!)


Skal tidlig krøkes den som globetrotter skal bli!
Mor kan forøvrig ha gått ørlite bananas i barneklæravdelingene i det siste. Ai ai, må prøve å ikke gjøre henne alt for bortskjemt..


..men er man prinsesse..


..så er man jo prinsesse! Dette kommer aldri til å gå bra..


Begynner å bli stor!

Fin november!! :)

14 kommentarer:

 1. Så NYDELEG bilde! De er fiiine begge to! Og det er vel lett at ei lita prinsesse får eit stort budsjett? Har kanskje kjøpt halvparten av klede til lillebror, i forhold til storesøster når dei var i den alderen. Men mindre å gi vekk go rydde bort! ;) Synes Marie har eit vakkert rom! Og ting vil forandre seg i åra som kjem, smart å kunne bytte ut ikkje alt for dyr dekor. Her i huset hoppa storesøster rett på ungdomsrom i ein alder av elleve år. Trudde liksom det skulle ta litt lengre tid... Kos deg masse med lisje prinsessa, og NYT kvar dag! Tida går så fort!

  God klem,
  e :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg nyter så godt jeg kan:) Tusen takk for alltid like fine ord Elin <3

   Slett
 2. Rommet er nydelig og det er dere to også <3 Så stor hun har blitt!! Vokser som ugress men er en blomst :-) Håper vi sees snart. Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Tina<3 Håper vi ses hos Carina før jul!

   Slett
 3. Nydelige bilder! Skjønner godt du går bananas, er jo så mye nydelig til små jenter:) hilsen fra guttemamma:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det finnes heldigvis mye fint til gutter også, jeg har jo en liten knert fra fra før. Meen jeg kan vel ikke stikke under en stol at det er litt stas å boltre seg i kjoler:)

   Slett
 4. Nydelig! For en heldig liten prinsesse:)

  SvarSlett
 5. hvor har du kjøpt den magiske ranglen? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle jeg ønske jeg hadde et bra svar på dette, for den er virkelig litt magisk. Men den er også gammel, og arvet etter Maries kusine som nå er 7. Men jeg antar at den er kjøpt i en vanlig barnebutikk her i Norge...tror jeg:) Beklager dårlig svar!

   Slett
 6. Så nydelig hun er! Ja, tiden går virkelig fort!! Lille mi har akkurat rundet 8 mnd - en herlig tid:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, og da vet du jo akkurat hva jeg snakker om. Tipper din er en liten prinsesse hun også. Bor ihvertfall som en:)

   Slett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)