mandag 15. oktober 2012

I all enkelhet

I et svakt øyeblikk undret jeg meg over om det bare er meg som får supercravings etter noe søtt når jeg har spist noe salt, eller som får lyst til å gnage på et fenalår etter å spist for mye sukker, men ved nærmere ettertanke tror jeg jeg glir fint inn i mengden. Vi tobente er vel ganske enkelt bygget slik at det er deilig med litt kontraster og godt med nye impulser, og det ser vi ïkke minst i interiør-trendene.

Det er jo ikke mer enn noen få år siden nesten alle skulle være shabby-chic mener jeg. Også jeg. Jeg hadde lysekroner i alle rom, kappelaken på sengen, rokokko-stol i hjørnet, vaser og lysestaker i fattigmannsølv på hver en hylle, hvitt var dominerende, og bildene og veggordene romantiske.

Nå har det hvite fått svarte kontraster, den romantiske sengen er byttet ut med en stram nykommer, vasene er stripete, lampene enkle og stilrene, porselenet er byttet ut med betong og tre, og rokokko-stolen har måttet vike plass for en Eames i fineste plastikk. Bildene trenger ikke lenger rammer men festes rett på veggen med litt tape, og et enkelt 5-tall kan glede selv den kravstore.

 
.. eller en glad strek.
 
 
Mon tro hva jeg kommer til å overbevises om at er fint neste gang? #Trorjegharminegenunikestilmenmånokinnnseatjegersværtpåvirkbar
 
5-tall fra svenske 'And I Love You She Said' og Streken inspirt av fineste Nordic Leaves
 
 

4 kommentarer:

 1. hvitt + sort = vakkert ;)
  God uke til deg!
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Så fint! Enkelt og kult :)
  Klem Ida

  SvarSlett
 3. For en fin glad strek. Jeg er påvirkbar som fy så sånn vil jeg ha:) Hvor kommer den fra?

  SvarSlett
 4. Vi blir vel påvirket av trendene alle sammen tror jeg :) Jeg er iallefall slik som deg, og det er ikke lenge siden jeg ville ha alt shabby chic jeg heller;) Nå vil jeg ha det litt renere, litt strammere, og det frister å bytte ut både sofa, bord og spisebord. Men så påvirkelig som jeg er, så er det nok best å gjøre det beste ut av det jeg allerede har, for hvem vet hva som blir det neste...? ;)
  Jeg syns også Streken var kjempekul:)
  Ha en fin-fin dag:))

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)