fredag 15. juni 2012

Prosjekt stue

Selv om det er en liten stund siden jeg har blogget interiør har jeg tusen prosjekter gående på en gang for tiden. Minst!

Prosjektet jeg gleder meg mest til er å bytte ut terrassedøren under med en dobbel dør som slipper inn mer lys og natur i stuen. Dette prosjektet burde selvfølgelig helst blitt utført i går spør du meg, men siden snekkeren enda ikke har tid tvinner jeg tommeltotter, prøver å overbevise meg selv om at det ikke er lurt å begynne å sage (eller gnage) på veggen selv, og setter i gang tusen andre prosjekt for å fortrenge den lille døren som etter at jeg fikk prosjektet på hjernen nå mest fortoner seg som et øøøørlite hull i veggen. M synes jeg er gal. Han aner selvfølgelig ikke hva han snakker om!


Et av prosjektene jeg har satt i gang er å kjøpe ny lampe over spisestuen. Jeg er fryktelig lei shabby chic stilen vi hadde i vår forrige leilighet og nå skal lysekronen bort. Ny lampe ligger i en diiger eske ved siden av meg akkurat nå. Hurra!! Måtte M komme fort hjem slik at den kommer opp i løpet av kvelden (burde vært oppe i går!)


Et annet prosjekt jeg er ferdig med er trappegangen vår som har stått stusselig tom i to år. Ikke særlig revolusjonerende å smokke opp en bildevegg kanskje, men du verden så mye bedre jeg liker trappegangen vår nå.


La familia:) Og yndlingsstedene mine i tilfeldig rekkefølge.


Ikke noe prosjekt i kosekroken. Syntes bare jeg måtte slenge med et bilde av den og, siden resten av stuen fikk blotte seg. Jo forresten - nytt teppe. Visste det var noe. Men hva slags teppe skal man velge. Gruble gruble (les fortrenge det lille hullet i veggen).


Fredag. Hurra! Rart hvordan fredagsfølelsen når deg selv om man har permisjon. Ooh, nå kom mannen hjem. Lurer på om han blir overrasket når han finner meg stående på stuebordet med ny lampe i den ene hånden og skrutrekker i den andre. Probably not!

Fin helg!

4 kommentarer:

 1. Synes du har fått det veldig fint!! Gleder meg til bursdag på onsdag og kanskje du vil komme på en kaffe ila uka;-) Mon tro om den lysekronen din skal lyse opp et annet sted?!? Kristin

  SvarSlett
 2. Spent på å se den nye lampa.

  Syns du har det kjempefint!

  Hvor er spisestue bordet og stolene dine fra?

  Ha en flott helg!

  - Line.

  SvarSlett
 3. Herlig med litt prosjekter. Det kommer til å bli kjempe bra med både ny lampe og ikke minst ny dør.
  Ha en fin helg
  klem

  SvarSlett
 4. Det blir så spennede med den nye døra!! Og nå ble jeg spent på hvilken lampe du har skaffet deg...hmmm...skal jeg gjette en Tine K...?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)