søndag 6. mai 2012

Mai

Hei og hopp og sorry for dårlig blogging. Tiden med en ny liten baby i hus går så alt for fort, og jeg prøver å nyte det hele før babyen plutselig er konfirmant og jeg står der og lurer på hva i all verden det var som skjedde. Lillemor er 1 måned i dag og er innehaver av bøtter med personlighet allerede. Og som jeg nyter tiden med henne. Med nyvunnen dobbelthake og bollekinn er det ikke lenger noen fare for at hun får for lite mat, og skuldrene er dermed sluppet ned på normalt slappis-nivå mens bakenden stadig slippes ned i en av de nye fine gyngestolene på terrassen foran huset. Eller nye og nye, vi kjøpte de for 25% av prisen under sesongavslutningssalget på Plantasjen i fjor, men har først pakket de opp av eskene sine nå. Greit å gjøre gode kjøp av hagemøbler for en gang skyld etter å ha brukt det som føles som en liten formue på ny utesalong til den andre terrassen.


En av stubbene som lå igjen etter at vi felte flere store trær rundt hagen vår gjør seg finfint som bord. ..Og for de som lurer så gjør den seg finfint som bekkenkiller også. Tålmodighet har liksom aldri vært min sterke side!


Fin søndag!

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig med et innlegg fra deg! Kjempe fine bilder av nydelige stoler!! Passet jo perfekt med stubbebordet til! Ønsker dere en fiiiin søndag :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 1 måneds dagen til lille Marie. Gyngestolene var kjempefine - så heldige dere var som fikk dem på salg. Likte også veldig godt tresubbe-bordet... Det var kreativt :-) Klem

  SvarSlett
 3. Å, de var fine !! Jeg har også planer om å gjøre noen kupp på slutten av denne sesongen. Ingenting jeg MÅ ha, men som hadde littt fint om jeg finner til en god pris;)

  God søndagkveld !

  SvarSlett
 4. Flotte stoler da! Stilige.. Og stubbe til bord er så flott. Liker slike kontraster!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)