lørdag 12. mai 2012

Barneromsoppdatering

Hei igjen! Vårvarmen og den strålende solen jeg bestilte for lenge siden ser ut til å ha i overkant lang leveringstid. De fine lyse bildene jeg hadde håpet å få tatt av det nye barnerommet utgår derfor og erstattes av dunkle og halvmørke bilder isteden. Gah! Jeg vil ha på kjoooole snart!!


Siden lillemor ikke er eldre enn en måned og enda ikke har flyttet inn på rommet sitt, har det ikke skjedd de store endringene der inne, men noen små detaljer har jeg ikke klart å holde fingrene mine unna. Som disse enkle trebokstavene fra Panduro for eksempel som har fått seg et strøk med den støvrosa malingen vi malte fondveggen med. Med søte sommerfugler fra samme butikk ble det ganske fint for noen få små kroner.

Jeg liker forøvrig å ta opp fargen fra fondveggen i andre detaljer i rommet for å gi det litt helhet. De siste restene av malingspannet ble brukt i dag tidlig til å farge to små lerret fine og rosa. Planen er at Marie stiller på avtalt møtetid og sted i morgen med gullende rene hender og føtter som er klare til å males hvite og trykkes på lerrett. Må jo passe på å forevige disse bittesmå kroppdelene nå mens de enda er søte. Lille w stakk 4-års-(jogger-hele-dagen)-foten sin rett opp i ansiktet mitt isted og jeg har ikke helt kommet meg enda!


Lillemor begynner å få et arsenal av søte små kjoler som kun vil passe i noen få måneder. Mor må derfor smi mens været er varmt og denne sommeren er kleskoden struttekjole og sløyfe i håret på en hvilken som helst hverdag. Jeg er 34 og har akkurat fått min første datter. Lov til å gå litt bananas da!

Gikk litt tom for ord på slutten her men bildene taler jo for seg selv. Det er rart hvordan hodet mitt, som jeg tør påstå fungerer helt ok ellers, tømmes på de mest idiotiske tidspunkt i disse første babymånedene. Det er vel ikke uten grunn at det heter babyboble. Litt lett og litt svevende, og den varer (heldigvis) ikke mer enn en liten stund. Men jammen har man det fint inni boblen sin så lenge den flyr!

Fin lørdag!

3 kommentarer:

 1. Så koselig bilder! Kjempefint rom:D

  Ha en fiiin lørdagskveld!

  SvarSlett
 2. kjempefint rom, og bokstavene var knallfine. Lekker lampe lille Marie har fått seg

  SvarSlett
 3. Så fint babyrom! Det blir nok fullt til slutt? ;) Lekkert med bokstavane! Og sånn lys rosa er jo MIDT i blinken for ei lita tullemor. Eg synes absolutt at du skal gå bananas med shopping! Det er LOV! :)

  Ynskjer deg og dine ein flott 17.mai! Og før det; ei vellukka økt med hand og fotavtrykk!

  god klem,
  e :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)