mandag 1. november 2010

Vippetips

Velkommen November. Eller?

Synes nesten litt synd på november jeg. Ingen som liker'n liksom, mørk og lang og sur og kald som den er. Men november kan jo gi litt magi den også. Stearinlyskvelder, rødvinsmiddager, lange bad, snikforberedelser til jul, og pepperkaker og stearinlys til morgenkaffen på jobb (jeg jobber i en avdeling med nesten bare menn og må tåle mye mobbing for lysene mine. Kaker derimot liker de:) Helt klart velkommen november!

Jeg har ikke noe ønske om å drive markedsføring på siden min, men jeg har funnet et produkt som jeg synes jeg nærmest plikter å fortelle om. Vippene mine er nemlig ikke verdens lengste fra naturens side, og jeg har derfor ofte stirret fasinert på de som blafrer rundt med bambivipper og tenkt ei var det meg:)

For et par måneder siden tipset hudpleieren min meg om et produkt som nylig hadde kommet til Sverige kalt Neu Lash. Produktet skulle ifølge produsenten forsterke vippene og tilføre så mange proteiner og vitaminer at vippene ville vokse seg mye lenger enn vanlig før de faller av (alle vipper faller av og fornyes i løpet av 6-8 uker), i tillegg til at serumet skulle øke tilveksten av nye vipper. Den skulle til og med gjøre vippene litt tykkere og mørkere. To good to be true?


Som småjålete nysgjerrigper kunne jeg jo ikke la være å prøve. Den er dyr (jeg betalt 800 svenske, men jeg ser at mange selger den billigere via ebay), men jeg tenkte at det var den jammen verdt hvis den fungerte. And it did! Jeg kan nesten ikke tro det. Nå har jeg påført serumet ved hjelp av eye-liner kosten som medfølger hver kveld i 6 uker, og jammen har ikke vippene blitt både lenger og litt mørkere. Gøy! Anbefales herved:)

Glad mandag!

4 kommentarer:

 1. Hei og god mandag!
  Ser at det er flere innlegg under her som jeg ikke har fått med meg!!! Jeg som trodde at jeg var innom her daglig:) Men nå har jeg altså tatt igjen det forsømte! (Mini sover og da blir det bloggerunde på meg. Selv om jeg også hadde trengt litt søvn... Problemet er bare at han garantert våkner akkurat i det jeg sovner. Resultatet er at jeg bare blir enda trøttere... Det var jammen en lang parantes, det...:))

  Iallfall:
  Jeg trodde også at halloween ungene kom på lørdag. Og jeg tror det fortsatt! Er overbevist om at det var slik i byen iallfall!
  Vi var forberedt på innrykk på lørdag. Det vil si: Vi hadde ikke kjøpt inn godteri (annet enn til meg selv, da). Men vi skrudde av lyset i første etasje, trakk for gardinene og koblet ut ringeklokka. Jepp, der har du oss:) Ikke fordi jeg er så gnien på godteriet, men fordi jeg ikke orket å ha unger som ringte på dørene midt i leggetiden... Minstemann her våkner nemlig bare du tenker på han.
  Men uansett: Ifølge naboene var det én unge som gikk rundt:)

  Nok om det.
  Flotte bilder av huset deres!! Lekkert, lekkert!!!

  Hadde egentlig mer jeg skulle si, men nå har jeg glemt det:)

  Ha en herlig mandag! (I den grad mandager er herlige...:))
  Klem!

  SvarSlett
 2. Vakre bilder under her :) Flott hjem :) Og takk for tipset for vakre vipper! Så bra at det funket :) Klemmer

  SvarSlett
 3. NÆH!?! Stilig! Takk for tipset;) Den må jeg nesten prøve ut, hehe.

  SvarSlett
 4. Maa nok undersoke denne Neu Lash litt mer ja. Hortes spennende ut, men som du sier; litt godt for aa vaere sant :)

  Takk for hyggelige ord inne hos meg!
  Nyt tirsdagen
  klem Nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge inn en kommentar hos meg:)